Verpleegkundig specialist GGZ
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wil jij samenwerken met bevlogen collega’s op onze High & Intensive Care unit (HIC)?
Kies dan voor de Helmer Es! Wij zijn per direct op zoek naar een:

Verpleegkundig specialist GGZ


Uren in overleg

Wie we zijn

Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We hebben een informele cultuur, waardoor de lijnen kort zijn en collega’s nauw met elkaar samenwerken. We zijn open, nuchter en weten van aanpakken waardoor we ons vooral kunnen richten op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Op de Helmer Es, onze kliniek voor crisisinterventie, werken we vanuit een cliëntgerichte en persoonlijke aanpak, met als doel de cliënt weer regie te laten krijgen over zijn eigen leven. We geven aandacht en openheid aan wat een crisis en opname betekent voor iemand. We werken preventief en de-escalerend, met een gastvrije en cliëntvriendelijke basishouding. Door klinisch en ambulant intensief samen te werken kunnen wij de beste ondersteuning bieden aan onze cliënten.

Wat ga jij doen?

Je komt in een team te werken waarin de sfeer goed is en er hard gewerkt wordt. Het is een hectische omgeving met niet planbare zorg. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is. Natuurlijk heb je vaste afspraken, zoals het ochtendoverleg, zorgafstemmingsoverleg en individuele gesprekken met cliënten, maar door een crisis kan je agenda er ineens totaal anders uit zien. De kunst is om dit te managen; door structuur aan te brengen en er toch flexibel mee om te kunnen en durven gaan. Dit vraagt het nodige aan creativiteit, visie en lef. Je moet het voortouw kunnen en durven nemen.

Wij vinden het belangrijk dat er continu aandacht is voor hoe we werken en dat iedereen bijdraagt aan ontwikkeling. Je hebt als behandelaar veel vrijheid voor wat betreft de manier waarop je je werk verricht, binnen de marges van het werken op een HIC. Je werkt in een hectische omgeving en dit past bij jou als persoon.

Naast het samenwerken met collega’s van Mediant, werk je ook samen met veel externe partijen. Denk hierbij aan de rechtbank, ketenpartners in de zorg en begeleiding, forensische psychiatrie, politie, gemeenten, maatschappelijke hulpverlening etc.

Omdat we vinden dat je werk moet kunnen doen waar je energie van krijgt is er een fulltime behandelrapporteur aan je gekoppeld die jouw WvGGZ administratie uit handen neemt!

Jij hebt

 • een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ
 • een geldige BIG registratie
 • bij voorkeur werkervaring als verpleegkundig specialist.

Jij bent

 • een actief persoon die rust kan brengen in hectische situaties
 • makkelijk in contact, empathisch, verbindend
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • analytisch
 • open en toegankelijk met een professionele afstand.

Wat krijg je ervoor terug

 • Werken in een multidisciplinair team, met respect voor ieders expertise en inbreng.
 • Deelname aan geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris tussen € 3.686 en € 5.621 bij een fulltime dienstverband (FWG 65-cao GGZ).

Wij maken graag kennis!

En hopelijk is dat, na wat je gelezen hebt over ons, wederzijds!

Wij wisselen graag, onder het genot van een kop koffie of thee, van gedachten over jouw vak en de invulling daarvan.

Je kunt hiervoor bellen of mailen met Merle Wegereef of Ed van Harn, teammanagers, via 053-4755755.

Volg ons!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 217
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 13-05-2022
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 110892

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg