Verpleegkundig specialist (i.o.)
ZGT

Functieomschrijving

Het obesitascentrum van ZGT is volop in ontwikkeling, waarbij extra aandacht is voor het niet-bariatrische deel van de obesitaszorg, zoals leefstijl. Wij werken samen met alle betrokken specialismen, in een multidisciplinair team, aan optimale zorg voor onze bariatrische patiënt. 

Jij screent patiënten die in aanmerking willen komen voor een bariatrische ingreep. Na de ingreep voer je controles uit waarbij je ook aandacht hebt voor co-morbiditeit, zoals diabetes en hypertensie. Je voert de regie over (behandel)processen, coördineert behandel- en zorgprogramma’s binnen het specialisme. Je draagt bij aan onderwijs, deskundigheidsbevordering, coaching en het verrichten van onderzoek.

Functie eisen

Jij bent afgestudeerd en geregistreerd MANP en hebt affiniteit met de doelgroep. Bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van diabetes en/of obese patiënten. Of, indien je nog niet bent opgeleid tot MANP, ben je in het bezit van een HBO diploma Verpleegkundige, eventueel aangevuld met een vervolgopleiding en je hebt affiniteit met de doelgroep. Je start dan zo spoedig mogelijk met de opleiding Master of Advanced Nurse Practitioner (MANP). Je bent een kandidaat met een brede interesse en klinische blik. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en neemt actief deel aan ontwikkeling binnen het zorgproces en pakt daarbij waar nodig ook de regie.

Inschaling

Jouw salaris is, voor de functie verpleegkundig specialist, ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.322,= (60-0) en maximaal € 4.798,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
Voor de functie verpleegkundig specialist in opleiding, is jouw salaris ingedeeld in FWG 55 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.882,= (55-0) en maximaal € 4.227,= (55-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar dan wel voor de duur van de opleiding. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid het dienstverband om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 26 of 27, datum en tijd nader te bepalen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Willeke Oostewechel-Denneboom, unithoofd obesitascentrum en polikliniek interne geneeskunde, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 06 83 85 04 39.
Functie(s) Nurse Practitioner
Physician Assistant
Publicatiedatum 03-06-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 20-06-2021
Nummer 68736

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT