Verpleegkundig specialist intensieve zorg bij somatische aandoeningen
ZGT

Functieomschrijving

Je zult gaan werken binnen een team van 5 gemotiveerde verpleegkundig specialisten die werkzaam zijn binnen de aandachtsgebieden vasculaire zorg, multiple sclerose, Parkinson, slaap, hoofdpijn en de klinische afdeling neurologie. Je zult zeer nauw samen werken met een groep van 10 betrokken en laagdrempelig te benaderen neurologen. Verder zal je afhankelijk van je aandachtsgebieden te maken krijgen met verschillende multi- disciplinaire teams.

 

Functie eisen

Wij zoeken een verpleegkundig specialist die in het bezit is van het getuigschrift Master Advanced Nurse Practice en geregistreerd is als verpleegkundig specialist conform artikel 14 van de wet BIG. Pré is het hebben van ruime kennis en ervaring van de neurologie.

Verder zoeken we iemand die:

  • zich thuis voelt in een dynamische en tegelijkertijd complexe werkomgeving;
  • goed in teamverband kan werken en beschikt over een grote mate van zelfstandigheid;
  • in staat is om professionals in het team te motiveren;
  • in het bezit is van goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • beschikt over een flexibele, pro-actieve en multidisciplinaire werkhouding.

 

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.072,= (60-0) en maximaal € 4.466,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang bij deze procedure.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 32 of 33.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer MR19-AH110
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Loes Reichman, medisch manager, telefoonnummer (088) 708 5279 of Everdien Brunsveld, unithoofd, telefoonnummer (088) 708 4033, kunnen meer informatie geven over deze vacature.
Functie(s) Nurse Practitioner
Publicatiedatum 19-06-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-07-2019
Nummer 46643
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT