verpleegkundig specialist
InteraktContour

Informatie

Ben jij een verpleegkundig specialist AGZ? Wil je graag pionieren en de functie van verpleegkundig specialist zelfstandig vormgeven? Dat is dit jouw kans!

Onze cliënten worden steeds ouder en daardoor neemt complex gedrag en co-morbiditeit toe. Om de beste zorg te kunnen blijven leveren gaan wij voor het eerst een verpleegkundig specialist inzetten op onze woonlocaties in de regio Zwolle.

Jouw werkplek

Als verpleegkundig specialist werk je op woonlocatie de koppels in Ommen en op de Stuwwal in Zwolle. Wij bieden hier een beschermde woonomgeving aan 50 cliënten met niet-aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of een chronische (spier)ziekte. Elke bewoner beschikt over een eigen appartement. We bieden hier begeleid wonen met 24-uurszorg en begeleiding. Zo halen zij het maximale uit hun leven.

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Met gespecialiseerde zorg en ondersteuning richten wij ons op wat nog mogelijk is. De eenheid Zorg en Wonen biedt 24-uurszorg en begeleiding op onze woonlocaties verspreid over Midden- en Oost-Nederland.

Jouw rol

Jij bent de spin in het web tussen cliënt, huisarts, het verpleegkundig team en de naasten van cliënten. Jij bent succesvol als jij ervoor gezorgd hebt dat complexe zorg voor onze cliënten in begrijpbare stukken is opgedeeld, waardoor er overzicht ontstaat. Als iedereen weet, van (medisch) specialist tot naasten, wat er gedaan moet worden. Als je visite hebt gelopen bij cliënten die jouw expertise nodig hebben en als verpleegkundigen goed in hun kracht worden gezet. Je bent de initiator van MDO's.

De functie verpleegkundig specialist is nieuw binnen InteraktContour en jij hebt een belangrijke rol in het verder ontwikkelen hiervan. Daarom zoeken we iemand die eigenaarschap, initiatief en innovatie belangrijk vindt en dit ook uitdraagt. Iemand die vanuit zijn/haar eigen expertise zelfstandig kan onderhandelen en beslissingen durft te nemen. Iemand met een klantgerichte instelling, die goed kan samenwerken en flexibel is. Maar ook iemand die proactief is en zelfstandig zijn/haar eigen deskundigheid ontwikkelt.

Jouw taken

 • je bent het aanspreekpunt voor de verpleegkundigen als het gaat om medische consultatie
 • je bent verantwoordelijk voor het stellen van diagnoses (of verwijzen) en het (mede) bepalen van het medisch beleid van cliënten die op de spreekuren worden gezien
 • je gaat een zelfstandige behandelrelatie aan met de cliënten
 • je verzorgt zo nodig een verwijzing naar de eerste of tweede lijn
 • het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening en het bevorderen van de deskundigheid van andere zorgverleners op de woonlocatie
 • je vervult een adviesfunctie voor de andere woonlocaties van InteraktContour
Jouw profiel

Je bent een afgestudeerd verpleegkundig specialist en je hebt affiniteit met mensen met hersenletsel en ouderen. Je kent de meest voorkomende problemen, ziektebeelden en behandelingen en je hebt oog voor co-morbiditeit en achteruitgang. Het liefst heb je stage gelopen of gewerkt met een specialist ouderengeneeskunde of met een huisarts. Je bent kritisch, leergierig en nieuwsgierig en je weet cliëntvragen te vertalen naar ons interne team en de eerste- en tweedelijnszorg. Je bent een pionier en hebt zin om een nieuwe functie bij InteraktContour vorm te geven!

Wat wij bieden

 • salaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal €3.289,- tot maximaal €4.799,- bruto per maand (FWG 60) bij een fulltime dienstverband (inschaling afhankelijk van ervaring en opleiding)
 • je werkt minimaal 24 uur in de week. Hoeveel exact: dat bespreken we samen en is ook afhankelijk van jouw wensen
 • je werktijden zijn overdag, je draait niet mee in de anw-dienst
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% (een dertiende maand)
 • scholing in de begeleiding van mensen met niet-aangeboren hersenletsel
 • gratis personal coach, fietsplan en korting op fitnessabonnement
Wat wij vragen
 • je hebt een diploma van een Masteropleiding Advanced Nursing Practice (MANP) in de richting AGZ en een BIG-registratie
 • je beschikt over rijbewijs B en eigen vervoer
 • Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
Word jij onze eerste verpleegkundig specialist?

Past deze rol bij jou en heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Wij leren jou graag kennen. Wie weet zijn wij een match! Je kunt reageren tot en met 17 december aanstaande. Wil je eerst meer weten over deze functie of over InteraktContour? Bel dan met Irma Hofhuis, teamleider de Koppels, op 06-36436816.

Meer informatie over woonlocatie de Koppels bekijk je hier
Meer informatie over woonlocatie de Stuwwal bekijk je hier

Bekijk ook onze overige vacatures


We werken met een kwetsbare groep cliënten. Voor hun veiligheid stellen wij het zeer op prijs als je gevaccineerd bent tegen Covid-19.


'Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'

Type Vacature
Organisatie InteraktContour
Locatie InteraktContour, woonlocatie de Stuwwal in Zwolle
Postcode 8032 XW
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 18-12-2021
Nummer 73191

InteraktContour

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. De cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. We bieden daarvoor behandeling, begeleiding en 24-uurszorg in Oost- en Midden-Nederland.
Werken bij InteraktContour is met veel plezier werken met je hoofd, hart en handen. Samen werken de medewerkers aan de juiste ondersteuning voor mensen die te maken hebben met de complexe gevolgen van hersenletsel. Al onze medewerkers worden geschoold in de begeleiding van cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Meer over InteraktContour