Verpleegkundig specialist
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Een pittige baan, durf je het aan?

Jij vindt het een uitdaging om aan de slag te gaan met cliënten voor de behandeling van verslaving én delict gedrag. Als geen ander versta je de kunst om externe motivatie om te buigen naar intrinsieke motivatie en vind je de doelgroep cliënten die gedwongen behandeld wordt interessant. Hier wil jij je expertise voor in gaan zetten!

Als dat zo is, dan is Tactus op zoek naar jou!

Verpleegkundig specialist JusTact

(32-36 uur p/w)

We zijn op zoek naar iemand die een combinatiefunctie wil bekleden. Een VS voor JusTact Zwolle en Apeldoorn en intensief beschermd wonen (IBW) in Apeldoorn. Het IBW is een gespecialiseerde woonvorm voor mannen vanaf 18 jaar, met verslavingsproblematiek, psychiatrische en/ of persoonlijkheidsproblematiek en die in aanraking zijn gekomen met Justitie. Het is een abstinente woonvorm: streven naar geen middelengebruik en geen delicten.

Dit breng je mee

Je bent een enthousiaste en gedreven collega die als verpleegkundig specialist zich met name zal richten op de somatische ondersteuning aan het woonbegeleidingsteam en een brugfunctie heeft naar de JusTact poliklinieken. Tevens heb je ervaring als regiebehandelaar, dit is de rol die je gaat vervullen binnen JusTact, onze forensische verslavingspolikliniek.. Daarnaast verzorg je somatische onderzoek en voer je deelbehandelingen uit.

Verder vragen wij:

 • een diploma Master in Advance Nursing Practice of GGZ-VS;
 • BIG registratie als Verpleegkundig specialist GGZ;
 • kennis en inzicht in meerdere aanverwante vak- en kennisgebieden voor het leggen van verbanden en het afstemmen van verschillende zorgprocessen/behandelingen;
 • bij voorkeur affiniteit met voorschrijven van psychiatrische medicatie, somatische screening in het verlengde van deze prescriptie zoals voorkomen van metabool syndroom, somatische screening bij instelling op ADHD medicatie, medicatiebegeleiding bij mensen met ontwikkelingsstoornissen, stemmingsstoornissen, angststoornissen, of bereid zich daarin te bekwamen;
 • tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht in cliëntcontacten en in-/externe samenwerkingsrelaties;
 • stressbestendigheid, concentratie en oog voor details.

Dit bieden wij

De functie is conform de cao GGZ ingedeeld in FWG functiegroep 65. Het salaris bedraagt minimaal €3.364,- en maximaal €5.280,- bruto per maand bij een volledig dienstverband (salarisniveau 1 oktober 2019). Inschaling is op basis van relevante werkervaring. 

Daarnaast:

 • flexibele werktijden;
 • mogelijkheden voor eventuele verdere bij- en nascholing;
 • arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
 • collectieve kortingen op (zorg)verzekeringen;
 • een regeling voor fiscaal voordelig sporten of het voordelig aanschaffen van een fiets, laptop, tablet of weekendje weg;
 • een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 01 juni 2021
 • een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jitte Bastiaan, Manager JusTact, via 06 - 20344528. Zij vertelt je er graag meer over.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-119
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Justact Zwolle en Apeldoorn
Postcode 7325 DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Jitte Bastiaan, telefoonnummer 06-20344528
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 08-05-2020
Ingangsdatum 1 juni 2020
Reageer voor 31-08-2020
Nummer 52864
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever.

Net als andere verslavingszorginstellingen streven ook wij naar rookvrij worden. Diverse verslavingszorginstellingen kijken bij elkaar hoe ze dit het beste kunnen doen. Ook intern wordt per voorziening en in goed overleg met de locaties op een rij gezet hoe we kunnen streven naar rookvrij worden. Het rookvrij beleid geldt al voor medewerkers van Tactus.

Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg