VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST OUDERENZORG
Saxenburgh

Saxenburgh is wegens uitbreiding van de vakgroep met spoed op zoek naar een VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST OUDERENZORG 

Gemiddeld 28 - 32 uur per week

Hoe ziet het werken binnen de vakgroep eruit?
Je werk bij de behandeldienst is iedere dag anders. Je hebt een cruciale en verbindende rol als medebehandelaar. Het feit dat je werkt in een vakgroep waar een verpleegkundig specialist de coördinator van vakgroep is maakt dat je expertise maximaal wordt erkend én benut. Je krijgt een aantal afdelingen onder je hoede en een vaste SO om mee te overleggen. Je houdt ook goed verbinding met andere zorgprofessionals die betrokken zijn bij de dagelijkse zorg voor onze bewoners en cliënten op de locaties. Daarnaast ben je flexibel om in te vallen op afdelingen van collega’s bij afwezigheid.

Wat hebben onze cliënten en bewoners nodig?
Een ambitieuze verpleegkundig specialist met hart voor de ouderenzorg, en een eigentijdse kijk op zorg verlenen die zich graag verder wil ontwikkelen. Een flexibele teamspeler die actief meedenkt en concreet bijdraagt aan hoe de medische ouderen- en revalidatiezorg kan worden georganiseerd. Je schroomt niet om daarbij ingesleten werkwijzen ter discussie te stellen om de zorg voor patiënten en bewoners in te vullen zoals we dat in onze visie beloven. Je hebt een flexibele instelling, bent leergierig, assertief en sociaal vaardig. Laten we vooral een dosis gezonde humor niet vergeten!   

Ouderenzorg bij Saxenburgh
Saxenburgh is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, revalidatie, ouderenzorg en thuiszorg aanbiedt in de regio Hardenberg, Ommen en Coevorden. We hebben een medisch centrum, negen ouderenzorglocaties, twee locaties revalidatie/herstelzorg en Saxenburgh Thuis. Bij ons staat de mens in zijn of haar omgeving centraal: persoonsgerichte zorg en gericht op zelfredzaamheid. Alle ontwikkelingen in de zorg én onze veranderende organisatie vragen om toegewijde, krachtige en creatieve medewerkers die de ingezette koers in de praktijk kunnen brengen.

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden je een uitdagende baan en een vast dienstverband in de mooiste zorgorganisatie in onze regio waar je kennis en talenten ertoe doen. Een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s, waar je veel ruimte krijgt om mee te denken!

  • Gemiddeld 28 - 32 uur per week
  • Er wordt een arbeidsovereenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd
  • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, opleidingen, een fietsplan, devices en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst meelopen of nog wat vragen stellen? Beide kan! Neem dan contact op met Bernadette Wevers, coordinator vakgroep medische ouderenzorg via (0523) 276977.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen. 

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer V.22.078
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bernadette Wevers, coordinator vakgroep medische ouderenzorg via (0523) 276977.
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 18-07-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 03-10-2022
Nummer 110606
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh