Verpleegkundig Specialist
IJsselheem

Functieomschrijving

Het zorglandschap verandert. Ouderen van vandaag en morgen blijven vaker en langer op hoge leeftijd zelfstandig wonen, daardoor worden de zorgvragen complexer en nemen toe. Dat vraagt om wendbaarheid van onze organisatie. We gaan uit van de kracht van IJsselheem en daarom maken we de bewuste keuze om door te ontwikkelen naar hoog complexe, multidisciplinaire zorg om zo met onze expertise en ervaring bij te dragen aan toekomstbestendige zorg in de regio. Wil jij hier een essentiële bijdrage aan leveren? Ga dan bij ons aan de slag als specialist ouderengeneeskunde!

Wat ga je doen?
Je bent hoofdbehandelaar en voert regie over het multidisciplinaire team van somatische en/of psychogeriatrische verpleeghuiscliënten op één of meerdere locaties. Als behandelaar sta je dichtbij de cliënt, maar werk je ook intensief samen met de physician assistent, verpleegkundig specialist of basisarts. Je verricht consulten in de eerste lijn en voert de regie in het multidisciplinaire team van cliënten die thuis wonen of in een verzorgingshuis. Je kunt over de volle breedte je vak uitoefenen en richt je niet alleen op specifieke doelgroepen maar de gehele ouderenzorg. Daarnaast lever je vanuit je expertise een belangrijke bijdrage aan diverse thema’s op het gebied van complexe ouderenzorg. Zo draag je actief bij aan ontwikkelingen binnen de organisatie.

Waar ga je werken?
Je gaat deel uitmaken van de behandelsector van IJsselheem. Wij bieden een dynamische en boeiende werkomgeving met specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistants, basisartsen,  praktijkverpleegkundigen en artsen in opleiding tot specialist, die samen met jou en andere behandelaren vanuit hun hart en met passie willen innoveren en continu verbeteren. We bieden multidisciplinaire behandeling in de eerste lijn, binnen de langdurige zorg en in de geriatrische revalidatiezorg. Deze vacature is gericht op de langdurige zorg en de eerste lijn (of een van beiden). We zijn werkzaam in de regio Zwolle, Kampen en Zwartewaterland, Hattem en Heerde.   

Medisch leiderschap
Naast de zorg voor onze cliënten leveren  wij als medisch behandelaren ook een essentiële bijdrage aan de organisatie. Medisch leiderschap is een belangrijk speerpunt voor ons. We hebben dit vormgegeven in een professioneel statuut welke door het medisch vakgroepbestuur, samen met de RvB wordt uitgevoerd. Hierbij is er laagdrempelig contact over de ontwikkelingen binnen de organisatie, maar ook daarbuiten. Daarnaast  is het voor ons ook belangrijk dat wij een actieve rol hebben in het opleiden van nieuwe specialisten ouderengeneeskunde. Vanuit  dat oogpunt hebben we continu  oog voor het bieden van een goed leerklimaat.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste, betrokken en daadkrachtige collega en herkent jezelf in een van onderstaande beschrijvingen: 

  • Je hebt grote affiniteit met de intramuraal geboden langdurige zorg en met cliënten die in verzorgingshuizen of thuis wonen.

En/of

  • Je hebt affiniteit met de eerstelijnszorg en ontwikkeling hiervan in het algemeen en met name gericht op de psychogeriatrische patiënt die thuis woont.  

De ontwikkelingen in je vakgebied volg je op de voet en je bent vakinhoudelijk sterk. Je bent in staat om over de eigen grenzen en die van het vak heen te kijken en zo het grotere geheel te overzien. Je bent helder in je communicatie en kunt goed samenwerken, want jij weet: met elkaar bereik je meer!  

Verder voldoe je aan het volgende:  

  • je hebt een afgeronde opleiding tot (en registratie als) specialist ouderengeneeskunde;  
  • je bent bereid om in de regio af en toe bereikbaarheidsdiensten te verrichten.

Voor deze functie is een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) vereist.

Inschaling

Wat krijg je van ons?
Een fijne werkomgeving die volop in ontwikkeling is en blijft. Bij IJsselheem is veel mogelijk als het gaat om je eigen ambitie en scholingsmogelijkheden. Daarnaast bieden we de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • een contract voor onbepaalde tijd voor 24-36 uur per week, we stemmen het aantal uur graag af op jouw wensen;
  • salaris tussen € 5.657,12 en €8.815,44 bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG 75 CAO VVT);
  • 8% vakantiegeld (mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (november);
  • alle mogelijkheid om je te scholen, bijvoorbeeld een opleiding tot kaderarts eerste lijn of PG;
  • fiscale voordelen bij onder andere de aankoop van een (elektrische) fiets, laptop, mobiel of een fitness abonnement;
  • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Bijzonderheden

Ben je enthousiast? 
Wacht niet langer, solliciteer direct op deze vacature en dan plannen we graag een kennismakingsgesprek met je in! Ben je nieuwsgierig en lijkt het je interessant om een keer een dag(deel) mee te lopen? Reageer ook gerust dan nemen wij contact met je op!

Het inwinnen van een referentie deel uitmaken van de procedure.

Over IJsselheem
IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature?
Rachel Bouwsma, specialist ouderengeneeskunde beantwoordt met plezier jouw vragen: 06-51325294. Ook kun je contact op nemen met onze Recruiter Gaby Bres via 06-57471464.

Bekijk ook al onze vacatures op onze werkenbij website.

Type Vacature
Intern nummer 1200
Organisatie IJsselheem
Locatie Revalidatiecentrum IJsselheem Zwolle
Postcode 8025 AB
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 15-05-2023
Reageer voor 01-07-2023
Ingangsdatum 01-07-2023
Nummer 120050
Doorsturen Bekijk PDF

IJsselheem

IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening vanuit 16 locaties in de regio Kampen, Zwolle, Zwartewaterland, Hattem en Heerde. De activiteiten zijn er op gericht om de kwaliteit van leven van cliënten zo optimaal mogelijk te houden. Uitgangspunten hierbij zijn onder andere respect voor zelfstandigheid, keuzevrijheid, privacy en eigen identiteit. IJsselheem ziet in elk mens een uniek persoon. Iemand met eigen waarden en gewoontes, een eigen verhaal dat we graag willen horen. Dat geldt niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor onze medewerkers. We waarderen je om wie je bent en wat je kunt. Zo kunnen we vakkundige en persoonsgerichte zorg bieden. We blijven onszelf continu verbeteren en werken aan (technologische) innovaties. Op die manier vergroten we het werkplezier van onze medewerkers en de kwaliteit van leven van ouderen. Het Strategisch Kompas geeft onze koers tot 2024 weer. Hoe wij onze medewerkers centraal zetten is beschreven in onze HR-visie.

Meer over IJsselheem