VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST
SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Functieomschrijving

Wil jij het verschil maken voor onze epilepsiepatiënten?

Ben jij afgestudeerd als Verpleegkundig Specialist en heb je affiniteit met de doelgroep, dan zijn wij op zoek naar jou! Spreek jouw ambities uit in een persoonlijk gesprek en we kunnen dan bekijken of deze aansluiten op de functie die wij jou willen bieden.

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde als verpleegkundig specialist bij SEIN. Je behandelt en begeleidt, jongeren of volwassenen met epilepsie. Je werkt poliklinisch samen met neurologen, psychologen en maatschappelijk werkenden. Naast het behandelen van patiënten geef je ook scholing en voorlichting. Het gaat hierbij niet alleen om de epilepsie maar juist om de kwaliteit van leven. Je bouwt vaak een langdurige en waardevolle behandelrelatie op met de patiënt. Er is voldoende ruimte voor projecten zoals transitiezorg, zelfmanagement en epilepsie en zwangerschap.

Je komt te werken op onze hoofdlocatie in Zwolle en daarnaast word je ook op één van de buitenpoliklinieken ingezet.
De groep verpleegkundig specialisten bestaat uit vijf enthousiaste (toekomstige) collega’s, die met veel toewijding in een informele sfeer met elkaar samenwerken.

Functie eisen

In de ideale situatie heb je de opleiding MANP, Master Advanced Nursing Practice, afgerond en ervaring als verpleegkundig specialist.
Het trekt je aan om met verschillende doelgroepen te werken. Daarnaast heb je tact, overtuigingskracht en een proactieve houding. Je werkhouding is flexibel en je houdt van multidisciplinair werken.

Wat bieden wij jou?

  • Je krijgt een gedegen inwerkperiode en krijgt tijd en begeleiding om kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
  • Als afgestudeerd Verpleegkundig Specialist word je ingedeeld in functiegroep FWG 60 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal
    € 3.389,-- en maximaal € 4.964,-- bruto per maand bij een volledig dienstverband.
  • SEIN kent een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • In overleg worden je contracturen bepaald, echter voor deze functie geldt een minimum van 28 uur per week.
  • Deze vacature is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Na dat jaar is er, bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • ​De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen.

Enthousiast?

Neem gerust contact op met Anita Middeldorp, HZE Zorgeenheid Volwassenen, via 038-8457160 of [email protected] of met team verpleegkundig specialisten via 038 845 7195.
 
Solliciteren
Je motivatiebrief en CV zien wij graag tegemoet via de website van SEIN.
De vacature wordt gesloten wanneer een geschikte kandidaat is gevonden.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.
Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek van 2020 in vergelijking met de Nederlandse Benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap?  Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

 

 

Type Vacature
Intern nummer 22.09
Organisatie SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)
Locatie SEIN, locatie Heemstaete in Zwolle
Postcode 8025BV
Stad Zwolle
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anita Middeldorp (Hoofd Zorgeenheid Volwassenen) 038-8457160 of [email protected] of bij één van je toekomstige collega Verpleegkundig Specialisten via het nummer 038-8457195.
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 21-03-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-05-2022
Nummer 109224

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vervult een belangrijke functie in de gespecialiseerde epilepsiezorg. Voor het Noordoosten van Nederland is er een kliniek gevestigd in Zwolle en zijn er poliklinieken in de hele regio. Wij bieden observatie, diagnostiek en behandeling in een multidisciplinair verband aan patiënten met veelzijdige en complexe problematiek (medisch en psychopathologisch). Ook onderdeel van SEIN is het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle met als missie het optimaal uitvoeren van zowel medische als psychologische diagnostiek en behandeling van complexe vormen van stoornissen in slapen en waken. Daarnaast maken medisch wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van contractresearch deel uit van de werkzaamheden van het centrum. In de Zwolse wijk Stadshagen wonen zo'n 40 cliënten in de woonvoorziening Fonteinkruid. Deze cliënten hebben epilepsie en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij bieden daarbij zorg die zo gewoon als mogelijk, zo bijzonder als noodzakelijk is.

Meer over SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)