Verpleegkundig specialist (in opleiding)
SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Functieomschrijving

Ben jij afgestudeerd als Verpleegkundig Specialist, ben jij in opleiding tot Verpleegkundig Specialist óf heb je ambities om deze opleiding te gaan volgen en wil jij het verschil maken voor onze epilepsiepatiënten? Dan geeft SEIN je ruimte om je verder te ontwikkelen. Spreek jouw ambities uit in een persoonlijk gesprek en we kunnen dan bekijken of deze aansluiten op de functie die wij jou willen bieden.

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde als verpleegkundig specialist bij SEIN. Je behandelt en begeleidt jongeren en volwassenen met epilepsie en daarbij behorende problematiek. Je werkt poliklinisch samen met neurologen, psychologen, maatschappelijk werkenden en de arbeidsconsulent. Je behandelt en begeleidt patiënten tijdens medicamenteuze en niet medicamenteuze behandelingen. Je ziet nieuwe patiënten en afgewisseld met de neuroloog doe je herhaalconsulten.
Naast het behandelen van patiënten geef je ook scholing en voorlichting. Jij weet alles over het omgaan met aanvallen, aanvalsdetectie en specifieke epilepsiebehandelingen. Het gaat hierbij niet alleen om de epilepsie maar juist om de kwaliteit van leven. Je bouwt vaak een langdurige en waardevolle behandelrelatie op met de patiënt. Er is voldoende ruimte voor projecten zoals transitiezorg, zelfmanagement en epilepsie & zwangerschap.

Jouw team
Je komt te werken op onze hoofdlocatie in Zwolle en daarnaast word je ook op één van de buitenpoliklinieken ingezet.
Als verpleegkundig specialist werk je in een multidisciplinair team bestaande uit neurologen, psychologen, maatschappelijk werkenden, een arbeidsconsulent en collega verpleegkundig specialisten.
De groep verpleegkundig specialisten bestaat uit vijf enthousiaste (toekomstige) collega’s, die met veel toewijding in een informele sfeer met elkaar samenwerken.


Functie eisen

In de ideale situatie heb je de opleiding MANP, Master Advanced Nursing Practice, afgerond en ervaring als verpleegkundig specialist.
Ben je nog bezig met deze opleiding, maar op zoek naar een andere werkplek, dan zijn er binnen SEIN mogelijkheden voor het vervolgen van de opleiding. Ook kan het zijn dat je affiniteit hebt met de doelgroep en ambities hebt om de opleiding MANP te gaan volgen.
Jij bent enthousiast, leergierig en zelfstandig. Het trekt je aan om met verschillende doelgroepen te werken, jij bent in staat om snel te schakelen en denkt in mogelijkheden. Je hebt een proactieve houding waarbij je flexibel bent en complexe zorgvragen niet uit de weg gaat. Je bent in staat om de verbindende factor te zijn tussen de patiënt en het multidisciplinaire team.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan in een enthousiast, innoverend en professioneel team.
 • Je krijgt een gedegen inwerkperiode en krijgt tijd en begeleiding om kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
 • Als afgestudeerd Verpleegkundig Specialist word je ingedeeld in functiegroep FWG 60 (conform de CAO-ziekenhuizen). Het salaris is minimaal
  € 3.389,-- en maximaal € 4.964,-- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • SEIN kent een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van elk 8,33%.
 • In eerste instantie is een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar van toepassing, met na dat jaar de intentie tot een vast dienstverband.
 • In overleg worden je contracturen bepaald, echter voor deze functie geldt een minimum van 28 uur per week..
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • SEIN investeert in zijn medewerkers. Er is veel ruimte voor ontwikkelmogelijkheden en veel mogelijkheden om je bij te scholen op het gebied van epilepsie. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz.
 • SEIN biedt financieel aantrekkelijke aanvullende regelingen zoals sport en fietsplan.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Enthousiast?

Neem gerust contact op met Anita Middeldorp, Hoofd Zorgeenheid Volwassenen, via 038-8457160 of [email protected] of met team verpleegkundig specialisten, , via 038-8457195 of -.

Solliciteren
Je solliciteert op deze functie via de sollicitatieknop op de website van SEIN.
Zodra wij in jou de nieuwe ideale kandidaat zien, nodigen we je uit voor een gesprek.

Liever eerst meer informatie? Neem gerust contact op met Anita Middeldorp, Hoofd Zorgeenheid Volwassenen, via 038 845 7160 of met één van de verpleegkundig specialisten via telefoonnummer 038 845 7195.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

Type Vacature
Intern nummer 370338
Organisatie SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)
Locatie SEIN, locatie Heemstaete in Zwolle
Postcode 8025BV
Stad Zwolle
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anita Middeldorp (Hoofd Zorgeenheid Volwassenen) 038-8457160 of [email protected] of bij één van je toekomstige collega Verpleegkundig Specialisten via het nummer 038-8457195.
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 12-04-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2023
Nummer 119278

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vervult een belangrijke functie in de gespecialiseerde epilepsiezorg. Voor het Noordoosten van Nederland is er een kliniek gevestigd in Zwolle en zijn er poliklinieken in de hele regio. Wij bieden observatie, diagnostiek en behandeling in een multidisciplinair verband aan patiënten met veelzijdige en complexe problematiek (medisch en psychopathologisch). Ook onderdeel van SEIN is het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle met als missie het optimaal uitvoeren van zowel medische als psychologische diagnostiek en behandeling van complexe vormen van stoornissen in slapen en waken. Daarnaast maken medisch wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van contractresearch deel uit van de werkzaamheden van het centrum. In de Zwolse wijk Stadshagen wonen zo'n 40 cliënten in de woonvoorziening Fonteinkruid. Deze cliënten hebben epilepsie en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij bieden daarbij zorg die zo gewoon als mogelijk, zo bijzonder als noodzakelijk is.

Meer over SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)