VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST SLAAPAPNEU EN NEUROLOGIE
Saxenburgh

Het Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg is met spoed op zoek naar een VERPLEEGKUNDIG SPECIALIST SLAAPAPNEU EN NEUROLOGIE.

Hoe ziet de functie als verpleegkundig specialist slaapapneu en neurologie eruit?
De vakgroep Neurologie heeft de ambitie om de kwaliteit en organisatie van zorg voor patiënten met een chronische aandoening steeds verder te verbeteren. Ons doel is om te zorgen dat patiënten en hun naasten zich gehoord en gesteund voelen. Is het ook jouw ambitie zo patiënt gericht mogelijk te werken en heb jij daar ervaring mee? Kun jij ons met daadkracht en enthousiasme inspireren om daarin de juiste stappen te zetten? Heb je daarnaast affiniteit met het aandachtsgebied slaap gerelateerde ademhalingsproblematiek, en bereid om ook binnen het domein longgeneeskunde te werken? Dan bieden wij jou een unieke kans om de poli’s van deze twee boeiende specialismen te komen versterken!

Wat houdt dat in?

 • Het opzetten en implementeren van nieuwe initiatieven t.b.v. verbetering van de kwaliteit van zorg voor patiënten met een chronische neurologische en long gerelateerde aandoeningen
 • Het coördineren van de samenwerking tussen jou en de medisch specialisten.
 • Je bent een belangrijke schakel in de zorg voor patiënten
 • Je coördineert de medische en verpleegkundige zorg en neemt actief deel aan het multidisciplinair overleg.
 • Tevens evalueer je de behandeling, signaleert en verwijst zo nodig door naar andere disciplines

Wat hebben onze patiënten nodig?
Een ambitieuze en energieke verpleegkundig specialist met een prettige, open manier van communiceren. Je weet anderen te motiveren en je zorgt voor deskundigheidsbevordering van je eigen en andere disciplines. Daarnaast neem je verantwoordelijkheid voor je eigen handelen en ben je gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan in een ambitieus team. Je hebt een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice (MANP).

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Je komt te werken in twee boeiende specialismen. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een mensgerichte organisatie, waar alle ruimte is voor eigen initiatief. Jouw mening wordt op prijs gesteld! Er heerste een informele werksfeer en de lijnen tussen verpleegkundig specialisten en de medisch specialisten zijn kort en laagdrempelig. Een fijne werkomgeving waar kansen liggen om jezelf te ontwikkelen.

 • Gemiddeld 24 tot 32 uur per week
 • Salaris is minimaal € 3.389,00 en maximaal € 4.964,00 bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 60)
  • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
 • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
 • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
 • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk vrijdag 12 augustus a.s. Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Henriët Wemmenhove, teammanager poli Beschouwend, via (0523) 27 63 64.

Tot snel!

Voor deze functie werft de afdeling P&O van Saxenburgh zelf. We hebben hierbij geen hulp nodig van werving- en selectiebureaus of andere partijen.

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.125
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Henriët Wemmenhove via (0523) 27 63 64
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-08-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112992
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh