Verpleegkundig Specialist (VS) / Physician Assistant (PA) op de Spoedpost
SHT-THOON B.V.

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT) en Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland (THOON) hebben per 1 mei 2022 hun krachten gebundeld in de fusieorganisatie SHT-THOON. Samen verzorgen wij zowel de spoedzorg als de chronische zorg en zorgvernieuwingsprojecten in ons verzorgingsgebied (rondom Enschede en Hengelo).

Alle huisartsenpraktijken uit de regio zijn bij SHT aangesloten, met als vaste locaties de spoedposten Enschede en Hengelo. De spoedpost maakt onlosmakelijk deel uit van de huisartsenzorg. SHT stelt de huisartsen in staat kwalitatief hoogwaardige en doelmatige spoedeisende huisartsenzorg te leveren tijdens de avond, nacht en weekenddiensten (ANW). Deze zorg is een integraal onderdeel van de 24-uurs huisartsenzorg en sluit aan op de dag-zorg vanuit de huisartspraktijken.

THOON ontwikkelt en biedt dienstverlening aan de huisartsenpraktijken in de regio op het gebied van chronische eerstelijns zorg en zorgvernieuwingsprojecten. Daarnaast draagt THOON oplossingen aan waar het gaat om praktijkondersteuning, praktijkbeheer, praktijkhuisvesting en het beschikbaar stellen van hoog gekwalificeerd personeel ter ondersteuning van de huisartsen in de huisartspraktijk.

Wat ga je doen?
In een team Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistants op de spoedpost lever je een bijdrage aan de uitdagingen waar we in de huisartsenzorg voor staan. In deze functie word je ingezet voor de consultvoering van de acute hulpvragen van onze patiënten op onze locaties Enschede en Hengelo:

 • Je verricht in het spreekuur de anamnese, doet lichamelijk onderzoek en aanvullende diagnostische onderzoeken en stelt een behandelplan op.
 • Je informeert patiënten over de diagnostiek, de behandeling en preventiemogelijkheden. 
 • Je zorgt voor een overdracht naar andere behandelaars en verzorgt waarneemberichten aan eigen huisartsen.

 

Functie eisen

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Master Advanced Nursing Practice of Master Physician Assistant.
 • Je bent analytisch, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je hebt een ondernemende instelling.
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen die je weet in te zetten in de contacten met huisartsen, andere interne/externe zorgverleners en patiënten.
 • Je bent betrouwbaar, een fijne collega met een positieve instelling, waarmee je past binnen ons team.
 • Je bent flexibel ingesteld, werken tijdens de weekenduren en feestdagen is voor jou geen probleem.
 • Je hebt een ambitieuze en professionele instelling.

Inschaling

Wat bieden wij?

 • SHT-THOON is toonaangevend in de regio op het gebied van huisartsenzorg. Wij geloven dat groei en persoonlijke ontwikkeling ervoor zorgen dat jij met nog meer passie je werk kunt doen. Wij hebben een informele, dynamische en plezierige werkomgeving met korte lijnen waarin zelfstandigheid, collegialiteit en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn en er volop ruimte is om iedere dag beter te worden.
 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met mogelijkheden tot verlenging. Het aantal uren kan in onderling overleg vastgesteld worden.
 • Salaris conform cao Huisartsenzorg schaal 10. Dit betekent op zaterdag en zondag 50% ORT en op feestdagen naast de ORT ook nog 100% feestdagcompensatie.
 • Elke dienst is er vers fruit op het werk.

Bijzonderheden

Enthousiast over de vacature?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief met CV. Solliciteren kan via ZorgSelect.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Martin Both, medisch manager ([email protected]) 088-5551100.

Type Vacature
Organisatie SHT-THOON B.V.
Locatie Spoedpost Huisartsen Twente
Postcode 7512AA
Stad Enschede
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Physician Assistant
Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 01-05-2023
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-05-2023
Nummer 119719
Doorsturen Bekijk PDF

SHT-THOON B.V.

Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT) en Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland (THOON) hebben per 1 mei jl. hun krachten gebundeld in de fusieorganisatie SHT-THOON. Samen verzorgen wij zowel de spoedzorg als de chronische zorg en zorgvernieuwingsprojecten in ons verzorgingsgebied (rondom Enschede en Hengelo).

Meer over SHT-THOON B.V.