verpleegkundig specialist
ZGT

Functieomschrijving

Jaarlijks begeleidt het ZGT obesitascentrum in Hengelo circa duizend patiënten bij het krijgen en houden van een permanent gezonde levensstijl. Een operatie is daar onderdeel van. Het team van het obesitascentrum begeleidt patiënten met een ernstige mate van overgewicht.  
Als verpleegkundig specialist op het obesitascentrum maak je deel uit van het team dat patiënten met een ernstige mate van overgewicht begeleidt. Je screent patiënten die in aanmerking willen komen voor een bariatrische ingreep. Na de ingreep voer je controles uit waarbij je ook aandacht hebt voor co-morbiditeit, zoals diabetes en hypertensie. Je werkt nauw samen met alle betrokken specialismen in een multidisciplinair team.

Functie eisen

Je bent afgestudeerd en geregistreerd MANP en je hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een kandidaat met een brede interesse en klinische blik. Je kunt zowel goed in teamverband als individueel werken. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan ontwikkeling binnen het zorgproces.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 60 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 3.225,= (60-0) en maximaal € 4.682,= (60-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Het aantal uren bedraagt maximaal 32 uur (88,89%)per week. Minder werken is mogelijk, met een ondergrens van 24 uur (66,67%) per week.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 16 juli a.s. vanaf 17.00 uur.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-287
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anja Meijnders, unithoofd obesitascentrum, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 088 708 7878.
Functie(s) Nurse Practitioner
Physician Assistant
Publicatiedatum 18-06-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 11-07-2020
Nummer 53424

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT