Verpleegkundig Specialisten Spoed-/Huisartsenzorg regio Flevoland
Medrie

Functieomschrijving

Voel jij je thuis in de eerstelijns spoedzorg en wil je bedragen aan het leveren van goede zorg aan patiënten die onze hulp nodig hebben in de avonden, nachten en de weekenden? Dan ben je bij Medrie op het juiste adres!

Als verpleegkundig specialist verleen je laag- en middelcomplexe medische zorg en hoog complexe verpleegkundige zorg aan patiënten op de huisartsenpost. Je krijgt zonodig functionele aanwijzingen van de dienstdoende huisarts op de huisartsenpost. Hiërarchisch val je onder de locatiemanager van de huisartsenpost.

Wat is jouw uitdaging?

Patiëntenzorg:

 • Je verricht anamnese en lichamelijk onderzoek en verwijst zo nodig door.
 • Je verleent laag- en middelcomplexe medische zorg en hoog complexe verpleegkundige zorg door het verrichten van gangbare medische handelingen.
 • Je informeert patiënten over de diagnostiek, de behandeling en preventiemogelijkheden.
 • Je schrijft medicatie voor volgens protocol.
 • Je zorgt voor een overdracht naar andere behandelaars en verzorgt waarneemberichten aan eigen huisartsen.

Kwaliteit en beleid:

 • Je initieert en zorgt voor de ontwikkeling van protocollen, richtlijnen en standaarden voor de huisartsenpost.
 • Je zorgt voor voorlichting en instructie over nieuwe procedures en toetst de naleving ervan.
 • Je signaleert ontwikkelingen en knelpunten en doet voorstellen voor de (door)ontwikkeling en implementatie van beleid op het gebied van laag- en middelcomplexe medische zorg en hoog complexe verpleegkundige zorg en behandeling op de huisartsenpost.

Functie eisen

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde opleiding Verpleegkundige aangevuld met de Masteropleiding Advanced Nursing Practice of een Paramedische hbo-opleiding aangevuld met de Masteropleiding Physician Assistant (registratie in het BIG-register).
 • Je hebt ruime ervaring en kennis in de eerstelijns- of spoedpatiëntenzorg en volgt de ontwikkelingen in de integratie van medische behandeling en verpleegkundige zorg.
 • Je bent op de hoogte van de medische en verpleegkundige protocollen, richtlijnen, procedures en standaarden.

Je bent een professional met hart voor de zorg. Met jouw klinische blik en analytisch vermogen kom jij zorgvuldig tot een diagnosestelling. Je doet dit in goede afstemming met de huisarts. Door jouw goede communicatieve en sociale vaardigheden weet je patiënten en hun naasten te informeren en op hun gemak te stellen. In dreigende conflictsituaties kun je de-escalerend optreden. Je bent je bewust van de afhankelijkheidsrelatie tussen zorgprofessional en patiënt en handelt hierin correct en integer. Van nature heb je goede contactuele vaardigheden die in nauwe samenwerking met de huisartsen, doktersassistenten nauwgezet (door)werkt in de dynamiek van de zorg op de huisartsenpost.
De functie vraagt om flexibiliteit in werkdagen en werktijden. Je werkt in Emmeloord en Lelystad.

Inschaling

Dit bieden wij jou

Een verantwoordelijke functie in een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

We bieden een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar.

De functie is ingedeeld in schaal 9 (min. € 4.071,-- en max. € 5.202,-- + 30% of 50% ANW toeslag voor respectievelijk avond- of weekenddienst) conform CAO Huisartsenzorg. Inschaling is afhankelijk van opleiding, competenties en werkervaring.

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega?

We ontvangen graag je motivatiebrief en CV! Reageer dan via de knop ‘Solliciteren’ of via de volgende link: Vacature Verpleegkundig Specialisten spoed-/huisartsenzorg Flevoland - Verpleegkundig specialisten spoed-/huisartsenzorg - Werken bij Medrie


Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de locatiemanagers Annemieke Doornbos 06-12959391 of Marjolein Versteijne 06-10027601.

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie Regio Flevoland
Postcode 8233AA
Stad Lelystad
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Huisartsenzorg
Functie(s) Verpleegkundig specialist
Publicatiedatum 12-01-2023
Reageer voor 23-02-2023
Ingangsdatum 12-01-2023
Nummer 115874
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie