Verpleegkundig Zorgcentralist Zorgcentrale (20 uur per week)
Livio

Verpleegkundig Zorgcentralist

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. We hebben behoefte aan een initiatiefnemer, een collega die ondernemend, innovatief en kwaliteitsgericht werkt. We zouden graag zien dat hij/zij positief kritisch in zijn/haar werk durft te zijn en affiniteit heeft met zorgtechnologie. Een professional, die snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en hierbij het overzicht goed kan bewaren. Je hebt een spilfunctie voor de Livio organisatie en ondersteund de zorg zoveel mogelijk.

We zijn een afdeling waar 24 uur per dag, 365 dagen per jaar van alles gaande is. Soms is het even rustig, een volgend moment zijn er meerdere meldingen tegelijk van de personenalarmering of van onze externe cliënten. Als verpleegkundig Zorgcentralist verzorg je de algehele bereikbaarheid van Livio binnen en buiten kantooruren. Deze vacature is voor een verpleegkundige die enthousiasme heeft om 16 uur te werken (vooral overdag), maar structureel 1 keer per 3 a 4 weken buiten kantooruren. Bij calamiteiten en in vakantieperiodes wordt je ook gevraagd te werken buiten kantooruren. 

Livio is onderdeel in de ontwikkeling van het Zorg coördinatiecentrum Twente.  Hierin werk je, buiten kantooruren, samen met de collega's van Ambulance Oost, Mediant en de SHT om vorm te geven aan de zorgpaden van het Zorgcoördinatiecentrum. Je regelt de inzet van de wijkverpleegkundigen in de acute zorgverlening in de avonden en weekenden. je ondersteunt alle zorgteams van Livio bij verstoringen, calamiteiten en dubbele medicatiecheck. Daarnaast trieer en behandel je de alarmeringen van thuiszorgtechnologie die binnenkomen zoals Personenalarmering, Medido en de valdetectie en je trieert de vraag voor acute opname, buiten kantoortijden, voor de Zorgschakel Enschede.

Wil je komen kijken of heb je een vraag over de vacature, neem dan contact op met Geertje Pasman, teammanager Livio, op telefoonnummer 0900 - 9200.

Functie eisen

Wat breng je mee?

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 en BIG geregistreerd
 • Een prettige telefoonstem en een goede spreek- en luistervaardigheid
 • Goed kunnen werken met geavanceerde automatisering
 • Kennis en ervaring met innovaties in de zorg (processen)
 • Hoge mate van stressbestendigheid en goed kunnen werken in een dynamische omgeving
 • Flexibel inzetbaar in werk en tijd , de diensten zullen hoofdzakelijk buiten kantoortijden plaats hebben. 
 • Creatief in het oplossen van vraagstukken t.a.v. zorg en proces
 • Volgen van diverse trainingen zoals de NHG-triage

Inschaling

Wat krijg je?

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Leuke collega’s in een zelforganiserend team
 • Een baan en afdeling in ontwikkeling
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

 

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

De vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

 

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio in Enschede
Postcode 7511AL
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 11-11-2020
Reageer voor 01-12-2020
Nummer 55918
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio