Verpleegkundige - 24/32 uur
Horizon

Wat ga je doen

iHUB gaat voor een veerkrachtige generatie in 2040. Hierbij nemen we de levenslust van kinderen en jongeren als vertrekpunt. Om ons ideaal te realiseren zoeken wij mensen met energie en een hart dat klopt voor kinderen en jongeren.

Ben jij een ondernemende Verpleegkundige die stevig in zijn/haar schoenen staat en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan drinken wij graag een kopje koffie met je in ons Rijn Café op de locatie Rijnhove. Het zou goed kunnen zijn dat jij onze toekomstige Verpleegkundige bent.

Wat ga je doen
Samen met 1 andere collega werk je mee aan de intensieve begeleiding en verzorging van de verblijvende jeugdigen op de locatie Rijnhove. Je biedt optimale verpleging, verzorging en begeleiding aan jeugdigen in crisissituaties: je inventariseert als (psychiatrisch/medisch) verpleegkundige de hulpvraag en behoeften en je voert de zorg uit. De organisatorische setting is zodanig dat je bij de inhoudelijk meer complexe situatie direct contact hebt het team van de groep van de bewuste jeugdige. Dit zijn ofwel Pedagogisch medewerkers, Gedragswetenschappers en\of de Afdelingscoördinatoren van de bewuste groep. Daarnaast ben je dagelijks bezig met het begeleiden, voorlichten, verzorgen, stimuleren en ondersteunen van jeugdigen met ernstige problematieken. Je helpt hen bij het aanleren van sociale vaardigheden en het vergroten van de zelfredzaamheid. Je adviseert de teams van de groepen en soms ook de ouders, daarnaast heb je nauw contact met de huisarts en de apotheek. Je bent een echte spin in het web.

Locatie Rijnhove te Alphen aan den Rijn

Met geheel eigen sport- en onderwijsvoorzieningen biedt Rijnhove residentiële zorg en onderwijs aan jeugdigen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar met complexe ontwikkelings-, leer-, en/of gedragsproblemen. Hierdoor hebben zij extra aandacht en begeleiding nodig die hun ouders/opvoeders niet voldoende zelf kunnen geven. De meeste jeugdigen verblijven zowel overdag als s nachts op de groep er 8-20 uur programma waar leren en ontwikkelen centraal staat en behandeling, onderwijs, outdoor- en sportactiviteiten, gezonde leefstijl en mind is daar o.a. onderdeel van.

Wat vragen wij van jou
Om deze functie zo goed mogelijk te vervullen, breng je de volgende ervaring en kennis mee:
  • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma en hebt brede medische en liefst ook psychiatrische ervaring.
  • Je beschikt over een BIG registratie.
  • Je bent tussen de 24 a 32 uur per week beschikbaar.
  • Je staat stevig in je schoenen en weet de rust en het overzicht te bewaren.
  • Je kan goed zelfstandig werken en je durft beslissingen te nemen.
Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou
  • Bij Horizon bieden we je een uitdagende functie bij een organisatie die vol in ontwikkeling is!
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Jeugdzorg. De functie Verpleegkundige is gewaardeerd in schaal 9 (max. € 4.085,-o.b.v. een 36-urige werkweek);
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, korting op allerlei culturele activiteiten via CultuurWerkt, fietsplan, bijdrage werkgever t.b.v. zorgverzekering en 200 vakantie-uren per jaar bij 36 uur per week;
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg.

Type Vacature
Organisatie Horizon
Locatie Rijnhove, locatie van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs in Alphen a/d Rijn
Postcode 2406AG
Stad Alphen aan den Rijn
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 15-06-2022
Reageer voor 21-08-2022
Nummer 111774

Horizon

Samen bouwen aan de toekomst Echt contact hebben met jongeren, daar begint alles mee in Avenier. Dat is een voorwaarde om jongeren met ernstige gedragsproblemen op weg te helpen naar een waardevolle plek in onze samenleving. Pedagogisch medewerkers, gedragswetenschappers, docenten, trainers en Individueel Trajectbegeleiders werken samen met de jongeren. Maar ook de ouders hebben een belangrijke rol. Opvoeding, onderwijs, training, en therapie zijn de elementen van de behandeling. Met ambulante, open, gesloten en justitiële jeugdzorg willen wij nog meer kansen bieden voor jongeren die er zonder hulp niet uit komen. We hebben locaties in Zutphen, Harreveld en Sassenheim.

Meer over Horizon