Verpleegkundige - CPV
Atlant

Functieomschrijving

Houd jij van een dynamische werkomgeving, waar je constant moet schakelen? En waar je naast psychische zorg ook 24-uurs zorg biedt aan kleurrijke mensen? Wij hebben ruimte voor een:

Verpleegkundige CPV
28-32 uur
Kom jij ons team versterken
Marken Haven is een locatie binnen Atlant. Wij werken voor mensen met een bijzonder verhaal. Kleurrijke, originele, creatieve, ontwapenende, sterke, beschadigde, angstige, of vrolijke mensen, die verschillende rollen in hun leven hebben vervuld. Die vaak ook te maken hebben met veel verlies. Verlies van controle over gedachten, sociale contacten, fysieke gezondheid en autonomie. Die ondanks dat verlies veel in huis hebben en gezien willen worden in hun mens zijn. 
Deze mensen hebben een chronische psychiatrische aandoening waardoor ze moeite hebben met de dagelijkse dingen, met zelfstandig leven en het beïnvloedt hun gedrag en de omgang met anderen. Er is dus ook sprake van verlies van zelfregie. Naast de chronisch psychiatrische aandoening is een stapeling van problematiek op verschillende domeinen zoals cognitie, lichamelijk functioneren, sociaal functioneren en of ADL. De bewoners hebben daarom dagelijks behoefte aan intensieve verzorging en verpleging, behandeling, begeleiding en monitoring.

“Ik hoorde van bewoners dat ze slecht sliepen en heb dit verder onderzocht. Het is fijn dat je daar binnen Atlant de tijd en het vertrouwen voor krijgt. Ik vind het leuk dat ik de mensen aan het denken heb gezet, want er wordt nu ook naar het gebruik van hoofdkussens op andere Atlant locaties gekeken”.
Alice Klopman (verpleegkundige bij Atlant) 


Wat ga je doen 
Het klopt dat de verpleegtechnische handelingen niet zozeer de uitdaging zijn, maar wél de complexe psychosociale vraagstukken zowel individueel als in groepsdynamiek die komen kijken bij deze doelgroep.
Weet jij hoe je hier met je team het beste mee om kunt gaan? En hoe je dit bespreekbaar maakt met de bewoner of zijn vertegenwoordiger? De nadruk ligt op het wonen, waarbij de praktijk aansluit op de wensen en behoeften van de bewoners. Wij begeleiden bewoners met een complexe zorgvraag, dit omdat er bijvoorbeeld sprake is van angst- een persoonlijkheidsstoornis of stemmingswisselingen. Dit maakt elke bewoner uniek en zorg op maat noodzakelijk. Dit vraagt van jou als verpleegkundige een onbevooroordeelde kijk. Bij deze doelgroep tref je regelmatig onvoorspelbaar en vooral geen alledaags gedrag. Je moet hierdoor goed kunnen omgaan met weerstand en juist de uitdaging ervan inzien. Maar sta jij stevig in je schoenen, ben je geduldig en optimistisch? Dan is deze baan iets voor jou!
Daarnaast coördineer je de zorg rondom de bewoner en heb je als verpleegkundige de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten en aandachtsgebieden, daar waar jouw voorkeur en expertise ligt, zoals nieuwbouw, Topcare of de verantwoordelijkheid voor het farmaceutisch beleid op de locatie. 

Functie eisen

Wat neem jij mee
Als jij een betrokken verpleegkundige bent die zich graag verder wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit te reageren.
We gaan met plezier een gesprek met je aan als je:
• Over een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4 beschikt. Heb je daarnaast enige ervaring in de (ouderen)zorg? Nog beter!
• Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien (dag, avond en nacht) en in het weekend te werken;
• Het leuk vindt om de rol van werkbegeleider op te pakken;
• Goed kan signaleren & analyseren en oplossingsgericht bent;
• Weet hoe je kunt bijdragen aan de kwaliteit van leven van bewoners en hoe je hun sociale netwerk hierbij kunt betrekken.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten 
Wij bieden jou een kans bij een werkgever waar jij je kunt ontplooien. 
Verder: 
• Goede opleidingsmogelijkheden;
• De mogelijkheid voor een vast contract; 
• Mogelijkheden om parttime te werken (28-32 uur in de week);
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3362,22 (CAO VVT FWG 45) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring; 
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is! 
• Enthousiaste en betrokken collega’s en een werkgever die het leuk vind om evenementen te organiseren met en voor jou en voor de bewoners.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren” of via de link; https://www.atlant.nl/vacature/verpleegkundige-cpv/. ” Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Een dagdeel meelopen op locatie is onderdeel van de  procedure. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier. 

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Wendela de Visser, recruiter, 06 - 22 06 25 08

Type Vacature
Intern nummer 72-21
Organisatie Atlant
Locatie Verpleeghuis Marken Haven (Atlant)
Postcode 7361TC
Stad Beekbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 06-08-2021
Reageer voor 04-10-2021
Ingangsdatum 06-08-2021
Nummer 70348
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant