Verpleegkundige - De Schoven - Ruurlo
Sensire

Functieomschrijving

Wat ga je doen als verpleegkundige?

Als verpleegkundige draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van onze bewoners. Iedere bewoner heeft zo zijn of haar eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen, verhalen die jij ook graag wil leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Samen met verzorgenden en woonbegeleiders ben jij de spil in hun dagelijkse leven. Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van zorg technische handelingen. Voor meer specialistische zorg kun je de collega’s van het expertisecentrum inschakelen. Je krijgt van Sensire de ruimte om, in samenspraak met de teamverpleegkundige, familie en mantelzorgers, de zorg zo veel mogelijk zelfstandig en op je eigen manier te organiseren. De persoonlijke aandacht maakt het werk als verpleegkundige bij Sensire zo leuk.
 
Onze somatiek-afdelingen kenmerken zich door care-complexe zorg. Als verpleegkundige op deze afdeling wordt er echt een beroep gedaan op je kennis en kunde. Symptoom bestrijding is daarbij soms van ondergeschikt belang, je probeert de vraag achter de vraag te achterhalen.

De Schoven

De Schoven is een gerenoveerd (2019), modern en gezellig appartementencomplex op het Bundelingpark, in het hartje van Ruurlo. De ondersteuning in De Schoven is erop gericht om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten leven. Met behulp van het zorgteams en naasten kunnen zij hier het leven leiden zoals zij dat gewend waren. Er worden heldere afspraken gemaakt met de bewoners en hun naasten om dat voor elkaar te krijgen. De dag wordt bepaald door de dagelijkse activiteiten: opstaan, eten, koffie drinken, krant lezen en naar bed gaan De tijdstippen worden grotendeels door de bewoners zelf bepaald. 

Iedere bewoner heeft een eigen appartement. Deze mag ingericht worden met persoonlijke spullen. De appartementen hebben een eigen douche met toilet, keuken en zijn voorzien van een oproepsysteem, zodat de bewoners jou en je collega's op ieder gewenst moment kunnen oproepen. 

Op het Bundelingpark, direct naast De Schoven, komt een nieuwe ontmoetingsruimte waar bewoners van het park en daarbuiten kunnen eten, koffie kunnen drinken en televisie kunnen kijken. Daarnaast worden er door de bewoners, naasten en vrijwilligers activiteiten georganiseerd. 

Wie ben jij?

Jij bent een zelfstandig werkende collega met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent iemand die van nature niet alles overneemt, maar juist de bewoners stimuleert. Je bent gemakkelijk in de omgang en bent in staat om feedback te geven en te ontvangen van zowel collega’s als familieleden. Verder ben je communicatief vaardig. Zowel in gesprek met familie als met collega’s als met de bewoners weet je de juiste toon te zetten.
 
Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • Je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij indiensttreding overleggen.


Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 (€2.419,91  tot €3.264,29, excl 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris. We bieden je een contract voor 24 uur per week. Heb jij hierin andere wensen gaan wij graag het gesprek met je aan. Omdat wij graag een duurzame relatie aangaan met onze medewerkers behoort ook een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Veel is mogelijk!

Daarnaast krijg je van ons een iPad en smartphone in  bruikleen, die je ook privé mag gebruiken.  
 
Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne Potman, senior teamverpleegkundige via 06 82318058 of Cindy Geurkink, teamregisseur via 06 20997401.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;

Inschaling

De functie Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 (€2.419,91  tot €3.264,29, excl 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT.

Type Vacature
Organisatie Sensire
Locatie Kleinschalig Wonen - Locatie De Schoven in Ruurlo
Postcode 7261BE
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Cindy Geurkink, teamregisseur via 06 20997401
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 04-06-2021
Reageer voor 01-09-2021
Ingangsdatum 03-06-2021
Nummer 68725