Verpleegkundige - Den Ooiman Revalidatie - Doetinchem
Sensire

Wat ga je doen als Verpleegkundige?

De afdeling Revalidatie en Herstel Den Ooiman is een tijdelijk verblijf voor cliënten die niet thuis kunnen revalideren of te ernstige klachten hebben. Door de zorgprofessionals en de verschillende behandelaren wordt 24 uur zorg verleent gericht op herstel. Bij Sensire revalideren mensen met uiteenlopende klachten, jong en oud. Sommige mensen hebben een TIA, hersenbloeding of herseninfarct gehad. Anderen herstellen nadat ze een nieuwe heup of knie hebben gekregen. Ook zijn er revalidanten die leren leven met bijvoorbeeld een beenamputatie.

Als verpleegkundige op de revalidatieafdeling ben je in staat het voortouw te nemen en gedurende je dienst met je collega’s samen te werken. Daarnaast ben je in staat een samenwerking aan te gaan met de verschillende disciplines op onze afdeling.

Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van verpleegtechnische handelingen. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de cliënten en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat de cliënten kunnen revalideren.

Gedurende de dag ondersteun je de cliënten: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Er zijn onder andere verschillende taken rondom ADL, medicatie, voeding, oefenmomenten op de afdeling en verpleegtechnische handelingen.
Vaak ben je samen met collega’s aan het werk, op sommige momenten sta je alleen op de afdeling. Alles bij elkaar maakt dat het werk zo leuk en afwisselend.
 

Wie ben jij?


Jij bent een zelfstandig verpleegkundige met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, maar die naast zelfstandig werken ook goed kan samenwerken. Je bent iemand die van nature niet alles overneemt, maar juist de cliënten stimuleert. Gemakkelijk in de omgang en bent in staat om feedback te geven en te ontvangen van zowel collega’s als familieleden. Verder ben je communicatief vaardig. Zowel in gesprek met cliënten, familie als met collega’s weet je de juiste toon te zetten.

Als Verpleegkundige werk je met je handen op de rug, je stimuleert en motiveert de cliënt naar zelfstandigheid.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding Verpleegkunde niveau 4;
  • je bent in het bezit van een BIG-registratie en bent bevoegd en bekwaam voor het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen;
  • je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

De functie Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 (€2338- / €3153,-, excl vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Op basis van jouw wensen bepalen we samen het aantal uur en het gewenste dienstverband. Wil je veel uren werken? Wij kunnen jou een vaste basis bieden in een vast team met daarbij de mogelijkheid om je in te schrijven op openstaande diensten in jouw eigen team, een team op dezelfde locatie of een andere locatie. Kortom: vast én flexibel werken op de momenten zoals jij graag wil! Ga je liever voor de combinatie revalidatie, somatiek en PG? Ook dat kan!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!

Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Marije Jansen-Keijzer Teamregisseur cluster Revalidatie via 06 - 1375 4833 of m.keijzer@sensire.nl

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 5702
Organisatie Sensire
Locatie verpleeghuis, locatie Den Ooiman in Doetinchem
Postcode 7009 AM
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heidi Wijgman-Schuurman, h.schuurman@sensire.nl, +31 6 30259064
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 10-07-2020
Reageer voor 30-09-2020
Ingangsdatum 10-07-2020
Nummer 53790

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire