Verpleegkundige - Hengelo Zuid (uren in overleg)
Manna

Functieomschrijving

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Durf jij initiatief te nemen en kan jij collega’s enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Zorgteam Hengelo-Zuid
Zorgteam Hengelo Zuid van Manna is een klein, gedreven enthousiast en zelfstandig team dat op zoek is naar collega’s verpleegkundigen om het team te versterken. Het team hecht veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. Er wordt weliswaar zelfstandig gewerkt, maar men staat er nooit alleen voor.
Het verminderen van eenzaamheid is een belangrijke pijler in ons werk en we verwachten dat je hierin een positieve bijdrage wilt leveren.
Het kantoor is gevestigd in gezondheidscentrum Het Kompas. Hier werken we multidisciplinair samen met o.a. huisartsen, fysiotherapie, ergotherapie en nog veel meer. Iedere werkdag is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de gezamenlijke koffie- en lunchpauze. Wij investeren graag in het onderhouden van goede contacten met de verschillende disciplines.

Organisatievisie Manna
Wij leveren ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en professionaliteit zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Wat houdt de functie in?
Als verpleegkundige in de wijk houd je je bezig met de behoefte van de cliënten. Je signaleert veranderingen in zorgvragen, levert en coördineert de zorg volgens het zorgplan. Je bent betrokken bij de cliënten, naaste familieleden en mantelzorgers. Het zijn van Eerst Verantwoordelijk Verpleegkundige (EVV-er) past binnen je functie. Het oppakken van een teamrol en meedenken bij het verbeteren van de zorg en processen binnen het team, zullen je werk afwisselend maken.

Functie eisen

Wat zoeken wij?

  • Je bent een gediplomeerd Verpleegkundige
  • Je bent zelfstandig en flexibel inzetbaar in verschillende diensten (ochtend-/middag-/avond- en weekenddiensten), ook tijdens vakantieperiodes
  • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden
  • Je vindt methodisch redenen en rapporteren belangrijk en handelt hiernaar
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel gericht op de client, collega’s en andere disciplines
  • Je bent iemand die samen met het team de schouders eronder wilt zetten
  • Het multidisciplinair samenwerken is jou op het lijf geschreven, dit zie je als een uitdaging
  • Het is een pré als je ervaring hebt in de wijkverpleging, maar niet essentieel

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?
Naast een gemoedelijke werksfeer met enthousiaste collega’s en ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, bieden we jou een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling, een salaris conform de cao VVT in FWG 40/45. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals scholingsmogelijkheden en een actieve personeelsvereniging. De onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn,  reiskostenvergoeding en de eindejaarsuitkering van 8,33% zijn conform cao VVT.
Een keer meelopen in de wijkverpleging is ook een mogelijkheid. Neem hiervoor contact op met ons zorgteam via 053 – 3030 621.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar po@zorggroep-manna.nl.
Voor vragen kan je terecht bij Kathy van de Worp, Verzorgende 3IG, telefoon 06 – 45722697.
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Hengelo
Postcode 7551AN
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-09-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 69017
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna