Verpleegkundige / kleinschalig wonen Juliana
Kleingeluk

Functieomschrijving

Kleine dagelijkse geluksmomentjes staan bij ons voorop.
Met daarnaast tijd en aandacht voor de cliënt. Wil jij hier ook graag aan bijdragen?
Kom dan bij ons werken.

De splinternieuwe, moderne locatie Juliana (plek oude Juliana ziekenhuis), is ook vanuit deze waarden opgezet. Juliana is speciaal gebouwd en ingericht voor mensen met dementie. Het heeft negen kleine woongroepen en een mooie, afgeschermde belevingstuin. In de gezamenlijke huiskamer van een woongroep wordt vers gekookt, gezamenlijk gegeten en speelt het dagelijks leven zich af. Ook kunnen bewoners met hun bezoek terecht in het gezellige grand café. De techniek van persoonlijke alarmering maakt het gebruik van leefcirkels mogelijk. De bedoeling is om bewoners hierdoor de vrijheid te bieden die voor hen passend is, terwijl de veiligheid is gewaarborgd. Juliana is een half jaar geleden in gebruik genomen en veel is nog in ontwikkeling.

Nicole, Maxime, Saskia en Suzan werken als verpleegkundige in Juliana en zoeken een zorgzame, professionele collega in de functie van  Verpleegkundige (onbepaalde tijd) voor 28 – 32 uur per week (in overleg).

Onze teams in Juliana worden gevormd door enthousiaste en betrokken collega’s. Een team heeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Daar heb jij als verpleegkundige binnen het team een belangrijke rol in.

Wat ga je doen?

Je verpleegt, verzorgt en begeleidt psychogeriatrische cliënten bij het dagelijks functioneren op basis van het (woon)zorgdossier. Je informeert en begeleidt de cliënten met betrekking tot hun aandoeningen en beperkingen en draagt bij aan het vergroten van het ziekte-inzicht. Je ondersteunt en informeert het team met betrekking tot de verpleegkundige zorg en vervult daarnaast een consulterende rol op het gebied van verpleegtechnische handelingen en –verantwoordelijkheden. Je hebt contact met de cliënt, de familie en externe hulpverleners in afstemming met de eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) en begeleidt hen in het omgaan met de problematiek.

Je begeleidt leerling verpleegkundigen en biedt ondersteuning inzake zorginhoudelijke aspecten, beroepshouding en verpleegkundige zorg.
Je ondersteunt eerst verantwoordelijk verzorgenden (EVV) bij het opstellen van het zorgleefplan bij complexe situaties, signaleert problemen in de zorgverlening en ondersteunt collega’s bij het oplossen van problemen.

Alle teams zijn zich aan het ontwikkelen tot multidisciplinaire zelforganiserende teams waarin medewerkers zorg, woonassistenten en huishouding samen de zorg hebben voor een aantal cliënten.

Functie eisen

Wie ben je?

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

  • Minimaal Mbo niveau 4 – verpleegkunde (afgerond)
  • Je hebt ervaring en kennis van de doelgroep; psychogeriatrische cliënten en de daaraan verbonden zorgbehoeften en benaderingswijzen;
  • Je hebt een goede beheersing van verpleegtechnische vaardigheden
  • Je hebt coachende vaardigheden;
  • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling en neemt verantwoordelijkheid;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken;
  • Flexibel t.a.v. werkzaamheden en werktijden

Inschaling

Wat bieden wij?

  • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, voor gemiddeld 28-32 uur per week (in overleg);
  • Salaris volgens FWG schaal 40, CAO VVT (maximaal € 2.971,05 bij een 36-urige werkweek); afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
  • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

Bijzonderheden

Ben jij een gediplomeerd Verpleegkundige en kan jij je vinden in onze visie dan nodigen wij je uit te solliciteren en gaan wij graag met je in gesprek!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via onze website.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Henk Schoep (Stadsdeelmanager), bereikbaar via De Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie Kleingeluk
Locatie KSW Juliana
Postcode 7314 BD
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij KleinGeluk - Afdeling P&O Danielle van der Werf (0800-0604)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 13-01-2021
Reageer voor 01-02-2021
Ingangsdatum 01-02-2021
Nummer 57070