Verpleegkundige - Somatiek
Careaz

Functieomschrijving

"Iedereen is uniek en verdient op maat geboden zorg."

Bijdragen aan een positieve gezondheid en zoveel mogelijk levensgeluk van ouderen, dat is waar Careaz voor staat. Maar hoe doen we dat? Ieder mens is uniek. Het beleven van geluk draagt bij aan een positieve gezondheid, maar wat de een gelukkig maakt, maakt de ander wellicht niet gelukkig. ‘Zorg persoonlijk maken’ is de belangrijkste opdracht van Careaz en de zoektocht naar persoonlijk geluk is waar Careaz een uitdaging ziet. Hiervoor gaan we in gesprek met de cliënt, de familie, de mantelzorger, zorgprofessionals en natuurlijk collega’s. ‘Oprechte aandachtige betrokkenheid’ en ‘samen de zorg delen’ zijn de meest belangrijke uitgangspunten.

Hebben we nog steeds je aandacht? Grote kans dat ook jij dan het Careaz-gen in je hebt. Lees gauw verder:

Wat ga je doen als verpleegkundige?
Je komt te werken in een hecht team binnen Hof van Flierbeek waarin oog is voor jouw werkplezier. Het team bestaat doorgaans uit 10-15 medewerkers, bestaande uit: helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen.
Als verpleegkundige coördineer je de zorgverlening binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit / uitvoering van (verpleegkundige) zorg en de begeleiding van cliënten. Hierbij gaat het om zowel geplande als ongeplande zorg. Je hebt een uitvoerende en adviserende taak bij minder stabiele zorgsituaties. Daarnaast vertaal je op basis van een indicatie de zorgvraag naar de zorgverlening voor toegewezen cliënten naar aanleiding van een huisbezoek en ben je verantwoordelijk voor (het opstellen van) het zorgplan en het bespreken, plannen en evalueren van de zorgvraag. Je bent aanspreekpunt voor één of meerdere cliënten, hun relaties en betrokken hulpverleners. Signaleren van bijzonderheden en methodische verslaglegging zijn belangrijke aspecten van je werk en natuurlijk ondersteunt de organisatie je hierbij bijvoorbeeld door middel van scholing. Vanuit de functie ben je samen met collega verpleegkundigen verantwoordelijk voor de 24-uurs verpleegkundige-dekking op locatie.

Wie zijn wij?
Wij zijn een relatief kleine zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek, bestaande uit circa 800 medewerkers. We leveren thuiszorg in de gemeentes Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. De woonzorgcentra en verpleeghuiszorg zijn gevestigd in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde. Binnen onze organisatie heerst een open en prettige sfeer. Kenmerkend: persoonlijk, dichtbij en vertrouwd. Wij kennen elkaar.

Functie eisen

 • Je hebt de opleiding tot MBO-verpleegkundige afgerond;
 • Ervaring in het vakgebied wordt op prijs gesteld;
 • Je bent vindingrijk, tactvol, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, prioriteiten stellen en vraaggericht werken;
 • Je krijgt energie van het verlenen van persoonlijke zorg aan de cliënt op een zeer persoonlijke wijze.

Inschaling

 • Uren op basis van 24 uur per week;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris aangevuld;
 • Een vakantietoelage van 8%;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen weekrooster door middel van digitaal zelfroosteren, uiteraard in afstemming met je collega's;
 • Mogelijkheid om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de functie kan contact op worden genomen met de afdeling HR, telefoonnummer 0544-745201.

Solliciteren
Zie jij jezelf al werken bij Careaz? Wacht dan niet langer en solliciteer snel! Gelieve de voorkeur het aantal te werken uren per week te vermelden in de motivatiebrief.

Type Vacature
Intern nummer V19.0086
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Hof van Flierbeek in Lichtenvoorde
Postcode 7132DJ
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 01-11-2019
Reageer voor 30-11-2019
Ingangsdatum 01-11-2019
Nummer 49313

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz