Verpleegkundige - Somatiek
Atlant

Functieomschrijving

Ben jij diegene die het leuk vindt om leerlingen te begeleiden, hen te coachen en waarbij je zelf ook contact houdt met de bewoners? Atlant heeft op onze prachtige locatie De Loohof ruimte voor een:

Verpleegkundige - Somatiek
24-32 uur

Kom jij ons team versterken
Somatische verpleeghuiszorg (Som) is een combinatie van langdurig verblijf met verpleeghuiszorg. De nadruk ligt op het wonen, waarbij de praktijk aansluit op de wensen van de bewoners. We verzorgen en begeleiden bewoners die verzorging en verpleging nodig hebben omdat er bijvoorbeeld sprake is van ernstige lichamelijke aandoening. Dit vraagt van jou als verpleegkundige een goede klinische blik.
Ons team bestaat uit helpende, verzorgenden, en verpleegkundigen. Het zijn allemaal vaste krachten en dit betekent dat onze bewoners vaste gezichten zien. Dat werkt plezierig want zo kun je een relatie opbouwen met elkaar. We hebben een fijne werksfeer en er is veel saamhorigheid. We zijn enthousiast bezig met het uitbreiden van onze kennis en specialismes. Bij Atlant is er echt ruimte om jezelf te ontwikkelen; dus je kunt rekenen op een mooi aanbod van trainingen die passen bij het werken met deze doelgroep.

‘Ik hoorde van bewoners dat ze slecht sliepen en heb dit verder onderzocht. Het is fijn dat je daar binnen Atlant de tijd en het vertrouwen voor krijgt. Ik vind het leuk dat ik de mensen aan het denken heb gezet, want er wordt nu ook naar het gebruik van hoofdkussens op andere Atlant locaties gekeken.’
Alice Klopman (verpleegkundige bij Atlant)

Wat ga je doen
Als verpleegkundige bied je zorg en verpleging in de woonsituatie van de bewoners. Je bent zichtbaar voor onze bewoners en maakt steeds de afweging wat je voor hen kunt betekenen. Als verpleegkundige heb je een kritische blik, neem je het voortouw in kwaliteitsverbeteringen en hecht je veel waarde aan het  naleven van protocollen. Je hebt hierin een voorbeeldfunctie. Daarnaast kun je klinisch redeneren, werk je  multi disciplinair samen en houd je je ook bezig met de EVV-taken. Hoewel de zorg en het welzijn essentieel zijn, vragen we van jou ook juist een actieve houding in de begeleiding. Jouw kennis en energie zet je, naast de individuele begeleiding, ook in bij het begeleiden van een groep bij de dagelijkse activiteiten.

Functie eisen

Wat neem jij mee
Allereerst een diploma Verpleegkundige niveau 4 of vergelijkbaar; heb je ervaring met de doelgroep? Nog beter, al is dit geen harde eis.
 Verder: 
• Ben je bereid om onregelmatige diensten te draaien (dag, avond en nacht) en in het weekend te werken; 
• Vind je het leuk om de rol van werkbegeleider op te pakken; 
•  Kan je goed signaleren en analyseren en ben je oplossingsgericht;
•  Heb je een goed humeur, ben je leergierig en denk je graag mee in ontwikkelingen.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten 
We bieden je een werkplek bij een proactieve organisatie, we geven je de ruimte om te ontplooien en jezelf te zijn. Verder: 
• De mogelijkheid voor een vast contract; 
• Mogelijkheden om parttime te werken (24-32 uur in de week); 
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.362,22 (CAO VVT FWG 45); 
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn; 
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!;
• Enthousiaste en betrokken collega’s; 
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de knop “Solliciteren”. Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Passende kandidaten worden binnen een week beantwoord en worden uitgenodigd voor een gesprek in Apeldoorn. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor indiensttreding. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan naar Claudia Verheggen, recruiter, op 06 82 52 69 43.

We horen graag jouw verhaal! 

Type Vacature
Intern nummer 113-21
Organisatie Atlant
Locatie Woonzorgcentrum De Loohof (Atlant)
Postcode 7314GD
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 29-11-2021
Reageer voor 01-02-2022
Ingangsdatum 29-11-2021
Nummer 73261
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant