Verpleegkundige & Verzorgende in de wijk
Carintreggeland

Functieomschrijving

Wil jij je verder ontwikkelen?
Ben je toe aan een andere vernieuwende werkomgeving?
Wil je jouw opgedane werkervaring en kennis delen binnen een nieuw team?

Dan komen wij graag met jou in contact!

Ben jij een Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige en zou jij je graag willen oriënteren op een andere werkomgeving?
Zou je graag de diversiteit in zorgvraag willen combineren met een route in het buitengebied of vind je juist de omgeving van een bruisende stad leuk? Of zou je deze beide eens willen uitproberen om te zien wat je het beste bevalt?
Wij gaan graag met jou hierover het gesprek aan. We hebben diverse mogelijkheden en elke omgeving en woongebied heeft zijn eigen cultuur en charme en type bewoners. Een hechte gemeenschap van een dorp of een multiculturele wijk, elke omgeving is anders en elke cliënt heeft een andere zorgbehoefte.
Ook al werk je zelfstandig in de wijk, toch werk je in een team. Onze zorgprofessionals zijn net als jij flexibel en hebben wat voor elkaar over, helpen elkaar wanneer dit tijdens een ronde nodig is, er is altijd overleg mogelijk over bijvoorbeeld het ruilen van een dienst.
We hebben momenteel meerdere vacatures in de regio Ootmarsum, Enter, Oldenzaal. Maar ook in Markelo, Goor en Diepenheim hebben we mogelijkheden. In een oriënterend gesprek gaan we graag in overleg over jouw ideale balans tussen werk en privé, want dat vinden we belangrijk!

Kom vrijblijvend met ons kennismaken en bespreken welke mogelijkheden we hebben. Je kunt een mailtje sturen met je naam en telefoonnummer naar vacature@carintreggeland.nl en we nemen contact met je op!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

Jij bent een (bijna) gediplomeerde Verzorgende IG of Verpleegkundige 

Je vindt bij ons

  • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
  • Uitstekende groeimogelijkheden, via opleiding, coaching of ervaringsplaatsen
  • Samenwerking in professionele zorgteams
  • Beloning volgens CAO VVT; afhankelijk van functie en werkervaring

Bijzonderheden

Om te zien welke vacatures we nu open hebben staan kun je hier klikken.

Heb je interesse om in contact te komen? Mail je naam en telefoonnummer naar vacature@carintreggeland.nl en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking/gesprek.

Wil je graag meer horen over het werken bij Carintreggeland? Bekijk dan het filmpje van onze collega.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-129
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mail je naam en telefoonnummer naar vacature@carintreggeland.nl en wij nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking/gesprek.
Functie(s) Vakantiewerk Verpleegkundige niveau 4
Vakantiewerk Verzorgende/IG niveau 3
Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige ANW
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 24-06-2020
Reageer voor 31-07-2020
Nummer 53507

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland