Verpleegkundige, Anke Marjolein, 24 uur per week
De Lichtenvoorde

Wij geloven in de kracht van mensen.
We dagen de ander uit om te denken in mogelijkheden.

Vanuit deze overtuiging doen wij wat we doen.

De Lichtenvoorde ondersteunt mensen met een beperking. We zijn als organisatie volop in beweging. De kwaliteit van leven, gezien door de ogen van de cliënt, staat daarbij centraal. Cliënten bij De Lichtenvoorde maken deel uit van de samenleving. Onze zorg en dienstverlening is er op gericht dat ze zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven hebben. En dat ze, waar dat mogelijk is, eigen verantwoordelijkheid nemen.

Voor ons team Anke Marjolein in Lochem zoeken wij een:

Verpleegkundige
(24 uur per week)

Jouw werkplek
Anke Marjolein is een woning speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of met een meervoudige beperking. In Anke Marjolein bieden we dag en nacht zorg en ondersteuning en is altijd een verpleegkundige aanwezig.

De woning is in 2014 gebouwd en helemaal ingericht voor de doelgroep. Er zijn bijvoorbeeld geen drempels en de deuren gaan automatisch open. Daardoor kunnen onze cliënten met een rolstoel overal makkelijk komen. In Anke Marjolein wonen 24 cliënten in de leeftijd van 10 tot 65 jaar. Iedereen heeft een eigen kamer, badkamer en toilet. De woonkamer wordt gedeeld met vijf andere bewoners.

Alle bewoners van Anke Marjolein zijn voor hun dagelijkse zorg en primaire levensbehoeften (bijna) helemaal afhankelijk van anderen. Naast lichamelijke verzorging en hulp bij eten en drinken, is er ook specialistische verpleegkundige ondersteuning nodig. Denk hierbij aan bijvoorbeeld sondes, katheters etc.

Daarnaast hebben onze cliënten hulp nodig op het gebied van communicatie, dag invulling, sociaal welzijn en het hebben van eigen regie. Dit betekent dat je naast je werkzaamheden als verpleegkundige ook de rol van persoonlijk begeleider hebt.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige heb je een verantwoordelijke functie. Je biedt cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken die vastgelegd zijn in het persoonlijk zorgplan. Samen met je collega’s zorg je dat de cliënten de beste zorg en ondersteuning krijgen. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en signaleert de gezondheidstoestand van de cliënten. Indien nodig, overleg je hierover met de cliënt en/of zijn verwanten, want jij bent hun eerste aanspreekpunt.
Doordat je je functie als verpleegkundige combineert met de rol van persoonlijk begeleider, heb je een unieke en uitdagende functie en is geen dag hetzelfde.

Wat bieden we jou?

  • Een uitdagende, afwisselende baan bij een innovatieve organisatie die volop in beweging is;
  • Veel ruimte voor zelfsturing, eigen ontwikkeling en scholing;
  • Je komt te werken bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’: Nederlands grootste onafhankelijk keurmerk voor goed werkgeverschap. 
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 3.0 functieschaal 40; Naast onregelmatigheidstoeslag, ontvang je jaarlijks vakantietoeslag (8%), een eindejaarsuitkering (7,05%) en een persoonlijk budget (€150,00). Ook kun je gebruik maken van onze fietsregeling.

 Wat we verder nog van jou verwachten

  • Je hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding op MBO-4 niveau en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent enthousiast, sociaal vaardig en hebt veel affiniteit met de doelgroep;
  • Je hebt een groot zelfinzicht en kunt goed terugkijken op je eigen handelen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, plannen en organiseren;
  • Je werkt zorgvuldig en bent integer;
  • Je bent flexibel inzetbaar op alle voorkomende diensten.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Simone Hartjes, zorgteammanager. Zij is telefonisch bereikbaar via nummer 06-12675345.

Solliciteren?
Dan ontvangen wij jouw reactie graag zo spoedig mogelijk!
De vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Je kunt je sollicitatie uitsluitend sturen via www.zorgselect.nl. Hier tref je de vacature aan onder nummer: 44544 en heb je direct de mogelijkheid om te reageren.

Type Vacature
Organisatie De Lichtenvoorde
Locatie De Lichtenvoorde, Team Anke Marjolein A in Lochem
Postcode 7241VE
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Simone Hartjes
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 24-06-2019
Reageer voor 01-09-2019
Nummer 44544
Doorsturen Bekijk PDF

De Lichtenvoorde

Vanuit Oost-Gelderland ondersteunt en begeleidt zorginstelling De Lichtenvoorde kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking in wonen, werken en leven. Met ongeveer 650 medewerkers en meer dan 100 vrijwilligers ondersteunt De Lichtenvoorde mensen met een beperking van alle leeftijden; van jong tot heel oud. En met een lichte of een zwaardere zorgvraag. Omdat iedereen zijn eigen leven heeft, ondersteunt De Lichtenvoorde waar nodig!

Meer over De Lichtenvoorde