Verpleegkundige, Denekamp
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je gaat werken op onze zorglocatie De Eekmanhof in Denekamp. Onze locatie biedt kleinschalige woonvormen voor ouderen met geheugenproblemen. Wij hebben 4 woningen allemaal met een eigen huiskamer/leefkeuken. Onze bewoners hebben allemaal een eigen slaapkamer in de woning. Het bieden van een warme en huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk.

Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners en stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Je hebt veel contacten met familie, collega’s, specialisten en externe zorgprofessionals. Je staat er dus nooit alleen voor. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de cliënt een waardevol leven kan leiden. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen ben je ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder ontwikkelen van elkaars talenten. Jij bent onderdeel van een team met verzorgenden en helpenden. Door je coachende stijl van communiceren kun jij ervoor zorgen dat we het beste uit elkaar en de kwaliteit van zorg halen! Natuurlijk houd jij je ook bezig met aandachtsvelden waarvoor jij locatie breed aanspreekpunt bent. Ook daarmee lever jij continue een bijdrage aan het verbeteren van onze zorg.

We hebben een dynamisch team met enthousiast collega’s, een mix van leeftijden en ervaring. Je hebt bij ons de mogelijkheid om lange diensten te draaien, het aantal uren is bespreekbaar (min. 24 tot max. 32 uur). Onze bewoners krijgen 24 uur zorg dus iedere maand draai je ook een aantal nachtdiensten. Hoeveel dit er zijn dat overleggen we graag met jou. Een passende werk- privébalans vinden we namelijk ontzettend belangrijk!

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid. We hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grote van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien!

Wie ben jij?

  • Je bent gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
  • Je bent sociaalvaardig en luistert écht naar de cliënt
  • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
  • Jij weet situaties goed in te schatten en kunt adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
  • En bovenal je bent lief voor onze bewoners

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton voor 30 september 2020 en wij nemen contact met je op!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

 

Type Werkplein
Intern nummer 20-161
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, Carintreggeland Huis Dr. Eekmanhof
Postcode 7591MB
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eva Mulder op mailadres: eva.mulder@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 31-08-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54496

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland