Verpleegkundige, Hengelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een verpleegkundige met affiniteit voor PG Cliënten?
 • Omschrijf jij jezelf als flexibel en enthousiast?
 • Zoek jij een team met gezellige, vrolijke collega’s?

Ons team van Bellinckborg Rozentuin zou dan graag met jou in gesprek gaan.  

Voor onze locatie Bellinckborg in Hengelo zijn wij op zoek naar een collega op onze PG Afdeling. We hebben binnen Bellinckborg 5 afdelingen met daarop 6 bewoners per team. Voor onze Rozentuin zoeken wij voor 20 uur een verpleegkundige niveau 4.  

Als verpleegkundige zorg je voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt. Je verzorgt de intakes met nieuwe bewoners, je levert een actieve bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen (MDO) en stelt het zorg-leefplan op en bewaakt dat deze actueel blijft. Hierdoor heb je ook veel contacten met familie, collega's, zorg specialisten en externe zorgprofessionals. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de cliënt een Waardevol Leven kan leiden.  

Naast het verlenen van warme zorg ben je als verpleegkundige ook gericht op het versterken van de samenwerking binnen het team en het verder professionaliseren van de zorg binnen onze locatie. We denken allemaal mee hoe het anders of beter kan. Jij neemt vervolgens mede het initiatief om de benodigde acties uit te zetten, zodat we samen de kwaliteit van zorg zo optimaal mogelijk krijgen. Natuurlijk houd jij je ook bezig met een specifiek aandachtsveld waarvoor jij locatie breed aanspreekpunt bent.  Denk bijvoorbeeld aan de wet BIG en medicatie. Je helpt en coacht je collega's in het bijblijven op het gebied van verpleegtechnische handelingen door o.a. de inzet van scholing. Op onze locatie hebben we daarnaast nog veel meer aandachtsvelden die wellicht nog beter bij je ambities aansluiten, samen komen we daar wel uit!  


Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Een aantal bewoners zit graag op zijn/haar eigen kamer, andere bewoners zitten graag in de huiskamer. Hier kijken we televisie, lezen we de krant, doen we een spelletje én eten we samen. We koken elke avond zelf de maaltijden, hoe leuk en lekker is dat!

Bellinckborg is een mooi huis, heel centraal gelegen in Hengelo. De sfeer is goed! Wat het vooral leuk maakt om bij ons te komen werken is dat ons team heel gevarieerd is. We hebben in onze sub-teams helpenden, verzorgenden IG én verpleegkundigen. Voor de juiste dynamiek tussen de collega’s hebben we onlangs nieuwe teams samengesteld. Deze teams zijn volop in beweging om samen een fijn en sterk team te worden, waarin we jou nodig hebben!

We verwachten van jou als Verpleegkundige dat je zowel vroeg, laat als nachtdiensten werkt.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt werkervaring als verpleegkundige
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig 
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is 
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners 

Je vindt bij ons

 • Een vast contract!
 • Een leuk team collega’s  en goede begeleiding
 • Beloning volgens CAO VVT, maximaal € 3.471,49  bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering 
 • Je ontvangt van ons een Ipad. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen ervan mocht je hier behoefte aan hebben.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Daarbij geven wij je ook graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Intresses

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatielink!  

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier... 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Bellinckborg
Postcode 7556HV
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110179

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland