Verpleegkundige F-act, locatie Pannenkoekendijk te Zwolle (36 uur p/w)
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

Op de locatie Pannekoekendijk in Zwolle is de Zwolse afdeling van de sociale verslavingszorg gevestigd. Op deze locatie biedt Tactus, naast een hostelfunctie voor 26 cliënten, behandeling en begeleiding op medisch, psychisch en psychosociale terrein. Zo is er een dienstverleningsaanbod waarin begeleiding wordt geboden bij sociaal juridische vraagstukken van cliënten. Ook is er een medische zorgunit en wordt medicatie verstrekt en kunnen cliënten in de gebruiksruimten op een veilige plek middelen gebruiken. Tevens is er in de inloop ruimte voor cliënten om een hapje te eten, elkaar te ontmoeten, koffie te drinken en activiteiten te ondernemen.

Binnen het Zwolse team is ten behoeve van het F-act een vacature ontstaan voor de functie van:

Verpleegkundige (36 uur per week)

Verpleegkundige aan de Pannekoekendijk
De functie richt zich op het organiseren, coördineren en uitvoeren van een integraal zorgaanbod voor verslaafden met meervoudige en veelal complexe problematiek, binnen een multidisciplinair team. Het zorgaanbod wordt afgestemd op de situatie van de cliënt in zijn systeem en is gericht op herstel, stabilisatie en rehabilitatie. Je:

  • stelt hierbij samen met de cliënt en de regiebehandelaar een zorgplan op;
  • draagt zorg voor een regelmatige evaluatie en bijstelling van het zorgtraject;
  • werkt hierbij nauw samen met andere disciplines, afdelingen en organisaties en fungeert als ‘spin in het web’;
  • biedt o.a. cognitieve gedragstherapie, psychosociale begeleiding, zowel op locatie als outreachend of via de methode ‘bemoeizorg’.

Functie eisen

Van een Verpleegkundige vragen wij het volgende:

  • een afgeronde HBO-V opleiding;
  • beschikking over een geldige BIG-registratie;
  • tenminste 3 jaar ervaring in de psychiatrie en/of de verslavingszorg;
  • kennis van de sociale kaart;
  • kennis van, en affiniteit met de cultuur, zeden en gewoonten van de doelgroep;
  • flexibele opstelling. De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. 

Inschaling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz. De functie is ingedeeld in functiegroep 45, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband minimaal € 1.843,- en maximaal € 3.135,- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 juli 2018). Inschaling is op basis van relevante werkervaring.

Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Daarvoor heeft Tactus verschillende mogelijkheden. Zo kun je verschillende E-learningmodules volgen en biedt Tactus haar medewerkers interne trainingen aan.

Bijzonderheden

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze facebookpagina.

Kortom, kom werken bij Tactus! 

 

Type Vacature
Intern nummer 2019-047
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zwolle, locatie Pannekoekendijk
Postcode 8021EX
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Morteza Rahimi, Verpleegkundig specialist. Telefoonnummer: 06-10007017
Functie(s) Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 26-02-2019
Ingangsdatum 1 april 2019
Reageer voor 27-03-2019
Nummer 43919
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg