Verpleegkundige, niveau 4 | Nachtdienst
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren verpleegkundige niveau 4?
 • Houd jij van het werken in de nachten?
 • Zoek je een fijne baan in Hengelo?

Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek ter kennismaking! 

Misschien wel de leukste locatie in Hengelo, Backenhagen! Een fijn huis om te werken, geliefd onder Hengeloërs. We hebben hier een hele mooie kans voor jou als nachtvlinder. 
Als medewerker in ons nachtteam ben jij verantwoordelijk voor de zorg van onze cliënten in de nacht. We hebben ruimte voor een verpleegkundige niveau 4 voor 24 uur per week.

Bij onze locatie werken we met een vast nachtdienstteam. Jij werkt nooit alleen, want samen met een verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor een ‘goede nacht’. Dit doe je samen voor zowel locatie Backenhagen als Herinckhave.
Twee keer per nacht loop je een vaste route. Je wisselt cliënten van ligging op gezette tijden en verder is het voornamelijk het opvolgen van alarmeringen. We hebben 1 PG afdeling van 3 teams. De werktijden zijn van 22.45 uur tot 07.15 uur.  

Het werken in de nacht kan veel fijne voordelen hebben. Je kunt je uren maken, je vak uit oefenen en hebt na het 'bijslapen' heb je veel vrije uren over voor je gezin, hobby, sport of andere zaken. Heb je nog geen ervaring in de nacht maar heb je wel interesse? Je mag gerust een keertje meekijken met onze collega's.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding niveau 4 
 • Je hebt zin om bij ons te werken, ongeacht of je net afgestudeerd bent of een rugzak vol ervaring mee brengt
 • Je voelt jezelf als een vis in het water wanneer je in de nachten werkt!
 • Een collega die meedenkt, enthousiast is en goed kan samenwerken
 • Je hebt ervaring met onze doelgroep, dementerende ouderen 
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen 
 • Je kunt goed relativeren; het glas is altijd half vol en je ziet kansen en mogelijkheden 
 • Je bent communicatief en bent sociaal zeer vaardig 
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling 

Je vindt bij ons

 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s! 
 • Een vast contract, die klaar ligt om door jou getekend te worden!
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.471,49 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Carintreggeland Huis Backenhagen
Postcode 7557KE
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Naomi Klaster (06-25350306) Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 16-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 110074

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland