Verpleegkundige, niveau 4 of Verzorgende, niveau 3 (IG) in de nachtdienst
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Weet jij snel te handelen wanneer er zich problemen voor doen?
 • Heb jij de voorkeur om in de nachten te werken?

Dan maken we erg graag kennis met jou!  

Als medewerker in ons nachtteam ben jij verantwoordelijk voor de zorg van onze cliënten in de nacht. We hebben ruimte voor een verpleegkundige niveau 4 of misschien een verzorgende IG. Bij onze locatie werken we met een vast nachtdienstteam. Jij werkt nooit alleen, je hebt altijd een helpende naast je. Het is bespreekbaar of je op basis van de planning wordt ingeroosterd, of dat we met een vast basisrooster werken. De nachtdienst start om 22.50 uur en is om 07.30 uur afgelopen.

Als nachtdienst medewerker bij ons in Denekamp op de zorglocatie dr. Eekmanhof kom je te werken op een PG afdeling. Onze locatie biedt kleinschalige woonvormen voor ouderen met geheugenproblemen. Wij hebben 4 woningen allemaal met een eigen huiskamer en leefkeuken. Onze bewoners hebben een eigen slaapkamer en badkamer in hun woning. Het bieden van een warme en huiselijke sfeer vinden wij erg belangrijk. In totaal hebben we 4 huizen met hierop ieder 8 bewoners.

Als verpleegkundige of verzorgende zorg je voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de cliënt in de nacht. De zorg die we leveren is er altijd op gericht de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten, jouw handelen is hier dan ook op gericht. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de cliënt een waardevol leven kan leiden.  

Jij bent onderdeel van een team met verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Je hebt altijd tijdens je hele dienst een helpende naast je staan. Wij zijn een warm en hecht team. Bij ons is geen idee te gek. Wij zijn oprecht en staan open voor elkaars mening. Wij zien dat we elkaar nodig hebben om de zorg goed te kunnen organiseren. In ons team zie je een mix van leeftijden en ervaring, onze collega’s komen ook overal vandaan; van Almelo tot Ootmarsum, van Goor tot aan Hengelo en uit Denekamp zelf.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde Verpleegkundige opleiding niveau 4 of Verzorgende niveau 3 IG
 • Je hebt zin om bij ons te werken, ongeacht of je net afgestudeerd bent of een rugzak vol ervaring mee brengt.
 • Je voelt jezelf als een vis in het water wanneer je in de nachten werkt!
 • Een collega die mee denkt, enthousiast is en goed kan samenwerken
 • Je hebt ervaring met onze doelgroep, dementerende ouderen 
 • Je kunt goed samenwerken en durft feedback te geven en te ontvangen 
 • Je kunt goed relativeren; het glas is altijd half vol en je ziet kansen en mogelijkheden 
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig 
 • Je houdt van dynamiek en afwisseling 

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een hele fijne baan met veel structuur en gezellige collega’s
 • Een vast contract, die klaar ligt om door jou getekend te worden!
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45. Maximaal € 3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur (wanneer je Verpleegkundige niveau 4 bent)  óf: Beloning volgens CAO VVT FWG 35. Maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur (wanneer je Verzorgende niveau 3 bent)
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

​​​​​​​Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar. 

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Denekamp, Carintreggeland Huis Dr. Eekmanhof
Postcode 7591MB
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Eva Mulder (06-23609936)
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71681

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland