Verpleegkundige – thuiszorgteams Apeldoorn-Noord
KleinGeluk

Functieomschrijving

Als verpleegkundige weet je het natuurlijk allang: KleinGeluk begint bij jezelf. Wat jij uitstraalt krijg je elke dag terug. Van cliënten én van collega’s. Daarom doen we er alles aan om jouw werkgeluk zo groot mogelijk te maken. Onze cliënten waarderen de thuiszorg van KleinGeluk met gemiddeld een 8,8! En daar zijn we trots op.

Wil jij hier een bijdrage in leveren en de thuiszorg helpen verder te ontwikkelen? Wij zoeken verpleegkundigen voor diverse thuiszorgteams (de Groene Hoven, het Kristal en Lindenhove) in regio Apeldoorn-Noord. Weet je niet goed hoe je je werk(uren) met je gezin kunt combineren? Ben je alleen doordeweeks beschikbaar? Alles is bespreekbaar! Wij bekijken graag met elkaar wat voor jou de ideale invulling is van je werkweek.

 

Wat ga je doen?

De thuiszorgteams zijn volop in ontwikkeling en willen de functie van verpleegkundige dynamischer maken door meer samen te werken met de wijkverpleegkundige. Vind jij het een uitdaging om mee te denken hoe we deze zorg verder kunnen organiseren en verlenen, dan gaan we graag met je in gesprek. Ook als verpleegkundige bieden we (verdieping)opleidingen aan om je verder te blijven ontwikkelen.

Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar. Daarom werken we vanuit ons kantoor welke midden in de wijk en dichtbij de wooncomplexen zijn gesitueerd. Gezelligheid, humor en een fijne samenwerking vinden we belangrijk, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je de volgende kennis en ervaring mee:

 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige;
 • Je hebt een goede beheersing van verzorgende en/of verpleegtechnische vaardigheden;
 • Je beschikt over een dienstverlenende en klantgerichte instelling;
 • Je werkt zelfstandig en kan omgaan met wisselende werkdruk;
 • Je bent een goede organisator en kwaliteitsbevorderaar met aandacht voor zelfregie en preventie;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer.

Inschaling

 • Je ontvangt een arbeidsovereenkomst direct voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd);
 • Je krijgt een salaris volgens CAO VVT:  Functie Verpleegkundige FWG schaal 45, (maximaal € 3.575,63 bij een 36-urige werkweek). Afhankelijk van de ervaring die je meebrengt bepalen we de exacte hoogte van jouw salaris;
 • Je komt te werken in een prettige werksfeer in een klein team met enthousiaste en betrokken collega’s;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • KleinGeluk biedt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van goede opleiding- en scholingsmogelijkheden.

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.
Ook ontvang je een eindejaarsuitkering.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden en kies jij voor werk dat gelukkig maakt? Graag drinken wij een kop koffie samen en gaan we met jou in overleg om de mogelijkheden te bespreken. Wil je een keer meelopen om de sfeer te proeven dan gaan we dit mogelijk maken. Je kunt onze manager thuiszorg bereiken via de Zorglijn, 0800 – 0604. Direct solliciteren kan natuurlijk ook door je cv en begeleidende brief te sturen via de button ‘solliciteren’.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 16-05-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 16-05-2023
Nummer 120160

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk