VERPLEEGKUNDIGE/ VERZORGENDE IG/ ASSISTENT WELZIJN & ZORG
Liberein

Hart voor de zorg in het hart van Enschede?

Onze locatie De Eschpoort staat in het hart van Enschede aan de Boulevard. Op de 5e verdieping wonen verzorgingshuis- en verpleeghuisbewoners, dit maakt het werk voor het team extra afwisselend en uitdagend. Voor de periode 1 juni 2021 tot 1 oktober 2021 zijn wij, ter vervanging van zwangerschapsverlof, op zoek naar een nieuwe collega in de functie van Verpleegkundige, Verzorgende IG of Assistent Welzijn & Zorg, uren in overleg.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal én je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Naast het bieden van zorg met aandacht en het bieden van een zinvolle dag samen met je team, verricht je als Verzorgende IG of Verpleegkundige ook verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent.

Wat breng je mee?  

  • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg & Welzijn niveau 2, Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige Niveau 4;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden wij?
Een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 juni 2021 tot 1 oktober 2021, met eventuele mogelijkheden voor verlenging.

Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, afhankelijk van de functie wordt deze ingedeeld in FWG 25, FWG 35 of FWG 40.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Nieuwsgierig?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Suzanne Meulenbeld, Teamleider Zorg, tel 06-28490292.

Type Vacature
Intern nummer 2021-51
Organisatie Liberein
Locatie De Eschpoort
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Suzanne Meulenbeld, Teamleider Zorg, tel. 06-28490292
Functie(s) Helpende niveau 2
Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-04-2021
Ingangsdatum Per 1 juni 2021
Reageer voor 13-05-2021
Nummer 67851
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein