Verpleegkundige (24-32 uur)
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Werken bij Driezorg betekent dat jij het voor een groot deel voor het zeggen hebt. Jij kent de mensen, verstaat je vak en kent de praktijk. Je werkt in een team waar je altijd jezelf kan en mag zijn en kijkt naar wat het beste is voor de cliënt. Deze vrijheid is uitdagend en er wordt verwacht dat jij die op een verantwoordelijke manier invult.

Als grootste ouderenzorg aanbieder in Zwolle is Driezorg altijd dichtbij. Als je wilt kijken wat het beste is voor de cliënt, dan is Driezorg iets voor jou.

Functie eisen

Wie zoeken wij?

Samen met zorgondersteuner en de verzorgende ben jij als verpleegkundige de spil in het dagelijks leven van onze cliënten. Om aan de steeds complexer wordende zorgvraag te kunnen voldoen beschik je over de nodige kennis van zorg technische handelingen.

Wij zoeken een gediplomeerd verpleegkundige (niveau 4) die de ruimte pakt die Driezorg biedt, om in samenspraak met de familie, de mantelzorger en je naaste collega’s de beste zorg zo veel mogelijk zelfstandig en op je eigen manier te organiseren. Verdiepen en je blijven ontwikkelen als verpleegkundige wordt dan ook door Driezorg aangemoedigd.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je wilt het samen doen met zowel onze cliënten als met je collega’s, je bent van nature niet iemand die alles meteen overneemt, je stimuleert juist de cliënten en je collega’s. Zowel feedback geven als ontvangen van collega’s als van familieleden is jou niet onbekend.

Als verpleegkundige heb je dan ook een coachende rol binnen het team. Je ondersteunt, adviseert en coacht collega’s in hun (verpleegtechnisch) handelen. Je informeert over de gevolgen van ziektebeelden/gezondheidsklachten voor het (totale) functioneren van cliënten en wat dit betekent voor de zorg en begeleiding van betrokken cliënten. Zo heb je een coördinerende rol in de uitvoering van de zorg en sta je samen met je collega’s van het zorgteam voor de juiste en goed zorg, die cliënten van Driezorg krijgen! Samen met de huidige verpleegkundige probeer je altijd het optimale bij mensen naar boven te halen. Samen de juiste zorg bieden tegen de juiste behoefte en wensen van de cliënt.

Inschaling

Wij bieden nog verder:

  • Werken in een leuk team waar jouw stem en manier van werken telt.
  • Een uitdagende en afwisselende baan
  • Een enthousiast team met betrokken collega’s
  • Ervaren collega’s waarmee je kunt sparren en kunt ontwikkelen.
  • Een contract voor onbepaalde tijd (na succesvolle proeftijd van 2 maanden)
  • Groot opleidingsaanbod en verdiepingsmogelijkheden
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals: fietsplan, uitruil reiskosten, fitness vergoeding, jaarlijks teamuitje, vergoeding vakbondscontributie
  • De functie verpleegkundige valt in de schaal FWG 45 (exclusief 8% vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering)
  • Bij aanname word je automatisch ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&VN (deze kosten zijn voor Driezorg)

Ben jij die collega die oog heeft voor zowel de cliënten als je collega’s? En ben je toe aan een baan waarbij jouw mening telt? Solliciteer nu!

Bijzonderheden

Het nemen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig). Bij aanname wordt je automatisch ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&VN.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
Informatie verkrijgen bij Els Sakkers 038-2001100
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 10-06-2021
Reageer voor 24-06-2021
Nummer 68917
Doorsturen Bekijk PDF