Verpleegkundige team Erve Leppink
De Posten

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Erve Leppink zijn wij per direct op zoek naar een:

 Verpleegkundige (m/v) 28 uur

andere contracturen zijn bespreekbaar

 Erve Leppink is een locatie van de Posten aan de rand van Enschede-Zuid en is speciaal gebouwd voor dementerende ouderen. Het is prachtig landelijke gelegen met uitzicht over de weilanden, omringd door een boomgaard en een pluktuin. De historische boerderij met al zijn karakteristieken is gebleven en wordt nu vergezeld door onder architectuur gebouwde moderne wooneenheden die samen uitstekend passen in deze landelijke omgeving. Activiteiten als koken, wassen, klussen, de krant lezen of tuinieren kunnen naar wens dagelijks worden uitgevoerd.

Erve Leppink kenmerkt zich, net zoals de rest van de Posten, door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienst verlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. Erve Leppink richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Wij bieden belevingsgerichte zorg, wat inhoud dat wij meegaan met de beleving van de bewoner. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

 

Jouw functie:

Als Verpleegkundige werk je in een kleinschalig team. Je coördineert de zorg op een effectieve en efficiënte manier waarbij je de kernwaarden Hartelijk, Huiselijk en Hulpvaardig niet uit het oog verliest. Je bewaakt de kwaliteit van zorg op de afdeling en zet hierin pro-actief acties uit. Je communiceert zowel met je collega’s als andere (1e en 2e lijns) zorgverleners. Hierbij signaleer je bijzonderheden en veranderingen. Je bent werkzaam in een team, dus waar nodig coach je collega’s van verschillende deskundigheden en ben je (mede) verantwoordelijk voor de indicatiestellingen en de administratieve zaken die hier uit voortvloeien. Het maken en evalueren van zorgafspraken met cliënten behoort ook tot het takenpakket. Je bent bekwaam om ingezet te worden voor verpleegkundige en verzorgende handelingen. Het maken en evalueren van zorgafspraken met cliënten/familieleden behoort ook tot het takenpakket. Je werkt in een multidisciplinair team waarbij goede samenwerking essentieel is.

Functie eisen

Jouw kwaliteiten:

Je bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige (4) en BIG-geregistreerd en kunt zelfstandig gestructureerd en pro-actief werken, bent flexibel, houdt van afwisseling, kunt overstijgend denken en houdt ook in lastige situaties het hoofd koel. Je hebt een collegiale instelling en werkt zorgvuldig, empathisch en kunt goed relaties onderhouden met zowel de cliënten, collega’s, als andere zorgverleners.

 

Inschaling

Wat wij bieden:

Wij bieden een arbeidsovereenkomst aan voor 28 uur per week voor 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Ingangsdatum is zo spoedig mogelijk. Het salaris is ingedeeld conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Solliciteren: Jouw sollicitatie met CV kun richten aan de Posten, t.a.v. afdeling HR, De Posten 135, 7544 LR Enschede of via de mail solliciteren@deposten.nl

Voor vragen die betrekking hebben op de functie kun je contact opnemen met Judith Knobbe of Suzanne Limburg via de telefoon 053-4 753 753.

Type Vacature
Intern nummer 2018-079
Organisatie De Posten
Locatie De Posten in Enschede
Postcode 7544LR
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Judith Knobbe of Suzanne Limburg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-05-2019
Ingangsdatum 03-05-2019
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 45605
Doorsturen Bekijk PDF

De Posten

de Posten kenmerkt zich door zijn missie; hartelijk, huiselijk en hulpvaardig. Daarmee bedoelen we dat we een organisatie zijn met hartelijke medewerkers die belangstelling tonen voor bewoners en collega's en je het gevoel geven welkom te zijn; een plek dus waar mensen graag willen wonen. Hulpvaardig zijn we in de zin van kundig in het dienstverlenen en kundig in het verlenen van zorg. Omdat wij in kleine zelforganiserende teams werken bieden wij veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing en zijn wij in staat flexibel en adequaat in te spelen op specifieke zorgwensen. Van eenvoudige huishoudelijke hulp, tot verzorging en verpleging aan huis. De Posten richt zich op datgene waar de cliënt zelf nog toe in staat is en ondersteunt daar waar het moeilijker of niet meer gaat. Samen kijken wij naar de mogelijkheden, samen zoeken wij naar de beste oplossing. Want samen werkt het beter.

Meer over De Posten