Verpleegkundige Titus brandsmahof
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij een ervaren Verpleegkundige niveau 4 of zit jij in het laatste leerjaar van jouw opleiding?
 • Ben jij graag de spil tussen diverse disciplines?
 • Weet jij collega’s te enthousiasmeren en ben jij een échte motivator?

Ja? Dan komen wij graag met jou in contact

Voor onze locatie Titus Brandsmahof zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verpleegkundige die ons team weet te enthousiasmeren. Ben jij laatste jaars student of al in het bezit van jouw diploma? Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet.

Binnen onze afdeling Somatiek wonen 22 cliënten, waarvan 4 echtparen. Binnen deze afdelingen wonen cliënten met geheugenproblematiek. Jij bent voor onze cliënten een luisterend oor en mensen voelen zich bij jou op hun gemak. Tevens ondersteun jij onze cliënten bij ADL taken en natuurlijk horen verpleegtechnische handelingen en contacten met diverse partijen die betrokken zijn bij onze cliënten ook tot jouw takenpakket.

Als collega ben jij een echte teamplayer en weet jij door jouw enthousiasme collega’s te enthousiasmeren en mee te bewegen, zodat jullie allen met de neuzen in dezelfde richting wijzen. Jij ziet kansen en weet deze op creatieve wijze om te zetten naar mogelijkheden. Jij vind het leuk om aandachtsvelder te zijn op de afdeling of binnen het huis, want gezamenlijk staan jullie achter uiterst goede kwaliteit van zorg bieden. Waar ligt jouw kracht?

Verder kom jij als collega in een gevarieerd team van collega’s in functie en leeftijd. Dit team kenmerkt zich door collegialiteit, openheid en eerlijkheid, staat klaar voor cliënten en gaan gezamenlijk voor uiterst goede zorg. Jouw diensten zijn een dagdienst of een late dienst. Tijdens jouw diensten werk je altijd samen met een collega. Jij bent bereikbaar voor jouw collega’s en draagt zorg voor zorgdossiers.

Wie ben jij

 • Jij bent een afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4 of bent laatste jaars student
 • Je bent een kartrekker
 • Jij bent enthousiast, flexibel en kan goed schakelen in verschillende situaties
 • Je bent een sterke motivator en weet het team op positieve wijze te stimuleren
 • Jij ziet kansen en weet deze om te buigen naar mogelijkheden

Je vindt bij ons

 • Een vast dienstverband
 • De kans om jouw vaardigheden in de praktijk te brengen
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 maximaal €3.362,22 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Een team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan! Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein. Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb je inhoudelijke vragen? Stel deze dan aan Lyudmila Misakian - Karamyan, telefoonnummer: 06-50171643.

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier!

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Lyudmila Misakian - Karamyan, telefoonnummer: 06-50171643
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 18-07-2022
Reageer voor 01-09-2022
Nummer 112640

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland