VERPLEEGKUNDIGE
Liberein

Werk jij ook graag oplossings- en mensgericht?

Onze locatie Ariënsstaete is een prachtig modern woonzorgcentrum met een prettige sfeer gelegen in de wijk Deppenbroek. Deze locatie heeft 60 verzorgingshuis-appartementen en 50 appartementen voor zelfstandig wonende ouderen. In Ariënsstaete wonen zowel mensen met somatische als mensen met psychogeriatrische aandoeningen. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige, uren in overleg.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal én je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent, draag je bij aan de kwaliteit van zorg en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning aan het team waarin je werkt.

Wil je wat extra uitdaging als Verpleegkundige? Dan kun je ook in de verpleegkundige dienst gaan werken.

Binnen Liberein heb je als verpleegkundige bovendien doorgroeimogelijkheden naar de functie van verpleegkundig persoonlijk begeleider.

Wat breng je mee?  

  • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige Niveau 4;
  • Je hebt kennis van actuele werkvoorschriften en zorgprocessen;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Wat bieden wij?
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

* Teamverpleegkundige, FWG schaal 40, minimaal € 2068,21 - maximaal € 3060,18 bruto per maand bij fulltime.
* Allround Verpleegkundige, FWG schaal 45, minimaal € 2.492,51 -  maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij fulltime.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten. 

Geïnteresseerd?
Wij komen graag met je in gesprek! Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren en de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Alide Bakker, Teamleider Zorg, tel 06-43078134.

Nieuwsgierig naar ons verhaal? Klik dan hier

Type Vacature
Intern nummer 2021-104
Organisatie Liberein
Locatie Ariënsstaete
Postcode 7523ET
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Alide Bakker, Teamleider Zorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 03-09-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-09-2021
Nummer 70821
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein
Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein