Verpleegkundige
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe collega?

Voor de High & Intensive Care (HIC) zijn wij op zoek naar een HBO verpleegkundige voor 32 uur per week en voor onbepaalde tijd.

Ben je MBO opgeleid en denk jij een goede bijdrage te kunnen leveren aan onze afdeling? Ook dan gaan we graag met jou in gesprek.

Dit ga je doen
Het werken op een HIC beloofd nooit saai te zijn, maar uitdagend, vernieuwend en dynamisch. Belangrijke stappen naar herstel bereiken we samen. Samen met de patiënt, zijn naasten, ketenpartners en het team. We zoeken samen naar regie en kracht en zetten dit optimaal in om onze patiënten weer zelfverzekerd en enthousiast deel te laten nemen aan de maatschappij.
Doelstelling van de functie is het realiseren van optimale verpleegkundige en agogische taken, toegesneden op de individuele patiënt. De afdeling is in ontwikkeling waarbij procedures en protocollen met betrekking tot het primaire proces leidend principe zijn. Verder staat naastbetrokkenen-participatie en terugdringen van dwang en drang op de voorgrond.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in:

  • Gediplomeerd verpleegkundige niveau 5 of 6;
  • Flexibel en enthousiast;
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • In staat om in contacten met patiënten professionele afstand en nabijheid te houden en conflicten te beheersen;
  • In staat om de verslaglegging goed en punctueel uit te voeren;
  • Kennis van de acute psychiatrie en je hebt een duidelijke visie op verpleegkunde in relatie tot de doelgroep;
  • Affiniteit met de psychiatrie en crisishulpverlening;
  • Aantoonbare goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van terugdringen dwang en drang en je kunt hier ook naar handelen.

Inschaling

Ons aanbod
Een uitdagende functie in een inspirerende werkomgeving met een bevlogen team, die volop in ontwikkeling is en gericht is op ontwikkeling van kwalitatief goede zorg.
De inschaling van de functie is FWG 50.
Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden.
GGZ Drenthe voert een Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen, dat je gevaccineerd moet worden tegen Hepatitis B. Indien nodig verzorgt GGZ Drenthe de vaccinatie.
Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Informatie
Voor meer informatie over deze boeiende vacature kun je contact opnemen met Wendy Meijeringh – T (06) 208 84 594 of Anne Souren T (06) 133 36 104, teammanagers HIC.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 14 april a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief. Is brieven schrijven niet jouw ding? Voeg dan een kort filmpje toe waarin je jezelf voorstelt.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 22 april tussen 12:00 en 17:00 uur.

Bijzonderheden

Over het team
De HIC, of wel High & Intensive Care, is een model voor kortdurende klinische opname in de geestelijke gezondheidszorg. Een gedachtegoed dat door diverse GGZ partners gezamenlijk ontwikkeld is.
High & Intensive Care is een antwoord op de behoefte in de samenleving om mensen die in ernstige psychiatrische nood verkeren goed en menswaardig op te vangen en te behandelen, in een omgeving waar veiligheid en bescherming gecombineerd wordt met respectvolle zorg en behandeling.
Centraal staat daar in het terugdringen van dwang en drang met de aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de cliënt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 

Type Vacature
Intern nummer #4442
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Assen
Postcode 9404LA
Stad Assen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wendy Meijeringh – T (06) 208 84 594 of Anne Souren T (06) 133 36 104, teammanagers HIC.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 31-03-2021
Reageer voor 15-04-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 62934

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe