Verpleegkundige
Atlant

Functieomschrijving

Bij Atlant kan je jezelf zijn, krijg je de ruimte om je te ontplooien en mag je werken met veel verschillende mensen met dementie, Korsakov en Huntington. Wij hebben ruimte voor een:

Verpleegkundige

Kom jij ons team versterken
Ben jij op je best in onverwachte en soms complexe situaties? Dan past werken met de doelgroep Korsakov of Huntington misschien wel bij jou. Of heb je meer aansluiting bij mensen die chronische psychiatrische verpleeghuiszorg nodig hebben? Verder bieden we dagelijks intensieve verpleeghuiszorg, zijn we gespecialiseerd in dementie en somatiek en bieden we kleinschalig wonen aan. 

Bij Atlant krijg je alle ruimte om te leren. We werken voor alle leeftijdsgroepen van 19 tot 99 jaar; jij kunt je dus in de volle breedte gaan ontwikkelen. We hebben ruimte voor meerdere verpleegkundigen zoals jij! 

"Ik hoorde van bewoners dat ze slecht sliepen en heb dit verder onderzocht. Het is fijn dat je daar binnen Atlant de tijd en het vertrouwen voor krijgt. Ik vind het leuk dat ik de mensen aan het denken heb gezet, want er wordt nu ook naar het gebruik van hoofdkussens op andere Atlant locaties gekeken."
Alice Klopman (verpleegkundige bij Atlant) 

Wat ga je doen?
Het werken op onze locaties  is heel afwisselend. Bij ons is het dynamisch, iedere dag is anders. Soms is het rennen en vliegen, de andere keer kan je rustig op kantoor de administratieve werkzaamheden afronden of met een bewoner een kop koffie drinken. De teams bestaan uit Verzorgenden, Verpleegkundigen en medewerkers Welzijn en Activiteiten.
Samen met jouw collega’s overleg je wat de beste zorg is voor de mens. In jouw rol als verpleegkundige bied je complexe zorg en ondersteuning aan mensen. Kwaliteit van leven van de mensen staat altijd bovenaan. Als verpleegkundige maak je deel uit van het team en ben je continu verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg voor jouw afdeling. Verder heb je een EVV taak en heb je als verpleegkundige de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten zoals nieuwbouw of in Topcare. Ook word jij ingezet voor specifieke taken bijvoorbeeld het op voorraad houden van de medicijnen.
Kom jij met jouw talent ook bijdragen aan de uitdagingen die nog voor ons liggen?

Functie eisen

Wat neem je mee
Als jij een betrokken verpleegkundige bent die zich graag verder wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit te reageren.

We gaan met plezier een gesprek met je aan als je:
• Over een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4 beschikt. Heb je daarnaast enige ervaring in de (ouderen)zorg? Nog beter! 
• Bereid bent om onregelmatige diensten te draaien (dag, avond en nacht) en in het weekend te werken;
• Het leuk vindt om de rol van werkbegeleider op te pakken;
• Goed kan signaleren & analyseren en oplossingsgericht bent;
• Weet hoe je kunt bijdragen aan de kwaliteit van leven van bewoners en hoe je hun sociale netwerk hierbij kunt betrekken.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Wij bieden jou een kans bij een werkgever waar jij je kunt ontplooien. Verder:

 • Goede opleidingsmogelijkheden;
  • De mogelijkheid voor een vast contract;
  • Mogelijkheden om parttime te werken (24-32 uur in de week);
  • Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.471,49 (CAO VVT FWG 45) op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring;
  • Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is!;
  • Enthousiaste en betrokken collega’s. Een vitale werkgever die jaarlijks een volleybaltoernooi organiseert en aanbiedt deel te nemen aan het Drakenbootfestival.

Bijzonderheden

Wil jij verder?
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie via de link; https://www.atlant.nl/vacature/verpleegkundige/
Solliciteer je liever via WhatsApp? App dan met 1 van onze recruiters. Wil je daarnaast aangeven voor welke doelgroep jij belangstelling hebt?
Een dagdeel meelopen op een van onze locaties is onderdeel van de  procedure. 

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier: https://www.atlant.nl/werkenbij/atlant-als-werkgever/

Heb je nog vragen?
Bel of app dan naar Wendela de Visser (recruiter) op 06 22 06 25 08 of Claudia Verheggen (recruiter) op 06 82 52 69 43 of

We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-12-2020
Reageer voor 01-08-2022
Ingangsdatum 02-04-2019
Nummer 44852
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant