Verpleegkundige
Atlant

Functieomschrijving

Bij Atlant kan je jezelf zijn, krijg je de ruimte om je te ontplooien en mag je werken met veel verschillende mensen met dementie, Korsakov en Huntington. 

Kom jij ons team versterken
Ben jij op je best in onverwachte en soms complexe situaties? Dan past werken met de doelgroep Korsakov of Huntingtonmisschien wel bij jou. Of heb je meer aansluiting bij mensen die chronische psychiatrische verpleeghuiszorg nodig hebben? Verder bieden we dagelijks intensieve verpleeghuiszorg, zijn we gespecialiseerd in dementie en somatiek en bieden we kleinschalig wonen aan. 
Bij Atlant krijg je alle ruimte om te leren. We werken voor alle  leeftijdsgroepen van 19 tot 99 jaar; jij kunt je dus in de volle breedte gaan ontwikkelen. We hebben ruimte voor meerdere verpleegkundige zoals jij! 

Samen met jouw collega’s overleg je wat de beste zorg is voor de mens. In jouw rol als verpleegkundige bied je complexe zorg en ondersteuning aan mensen. Kwaliteit van leven van de mensen staat altijd bovenaan. Als verpleegkundige maak je deel uit van het team en ben je continu verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg voor jouw afdeling. Je coördineert de zorg rondom de bewoners waar jij zorg voor draagt. 

Functie eisen

Als jij een betrokken verpleegkundige bent die zich graag verder wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit te reageren.

We gaan met plezier een gesprek met je aan als je: 
• Over een (bijna) afgeronde verpleegkundige opleiding niveau 4 beschikt.  
• Goed kan signaleren & analyseren en oplossingsgericht bent;
• Weet hoe je kunt bijdragen aan de kwaliteit van leven van bewoners en hoe je hun sociale netwerk hierbij kunt betrekken.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Wij bieden jou een kans bij een werkgever waar jij je kunt ontplooien.

Verder: 
• Goede opleidingsmogelijkheden;
• Mogelijkheden om parttime te werken (24-32 uur in de week);
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 3.153,90 (CAO VVT FWG 45)     op basis van 36 uur in de week en afhankelijk van kennis en ervaring; 
• Een gevarieerde functie waarin geen dag hetzelfde is! 

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de indiensttreding.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier: https://www.atlant.nl/werkenbij/atlant-als-werkgever/

Heb je nog vragen?

Bel of app dan naar Claudia Verheggen (recruiter) op 06-82 52 69 43 of mail naar ikwilhelpen@atlant.nl

 

We horen graag jouw verhaal!

Type Vrijwilligerswerk ivm Corona
Organisatie Atlant
Locatie Atlant Beekbergen
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij c.verheggen@atlant.nl
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 26-03-2020
Reageer voor 31-05-2020
Ingangsdatum 26-03-2020
Nummer 52319
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Atlant Zorggroep biedt aan haar cliënten vraaggestuurde kwaliteitszorg in een klimaat waarin alle mensen, cliënten en medewerkers, tot hun recht kunnen komen. Daarbij spelen voor de medewerkers persoonlijke motivatie en professionaliteit beide een belangrijke rol. Atlant Zorggroep bezint zich voortdurend op mogelijk verbeteringen van de zorg- en dienstverlening. Als speerpunten in de zorg geldt de behandeling van cliënten met de ziekte van Huntington en het syndroom van Korsakov. De slogan ‘unieke zorg voor unieke mensen’ inspireert ons elke dag.

Meer over Atlant