Verpleegkundige Averbergen PG
Carinova

Verpleegkundige Averbergen PG

Het Averbergen  is op zoek naar een collega voor de functie van Verpleegkundige.

Carinova heeft tien woonzorglocaties in de regio Salland. Eén van deze locaties is De Averbergen in Olst. Het Averbergen heeft van alles in huis. Zo is er een verpleegunit met veel privacy voor de cliënten in de eigen appartementen. Ook kunnen cliënten met een toenemende somatische zorgvraag blijven wonen op Het Averbergen, ook als zij verpleeghuiszorg nodig hebben.

In totaal heeft Het Averbergen 58 appartementen waarvoor 7 x 24 uur zorg en dienstverlening wordt geboden. Naast zorg in deze appartementen heeft Het Averbergen ook een kleinschalige woonvorm. Deze vernieuwde woonvorm is gericht op de bewoners met een intensieve zorgvraag op het gebied van psychogeriatrie. Dit is pg-unit Iesselvaart. Er wonen 16 bewoners. Het team Iesselvaart is een klein team en is op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Verpleegkundige.

Als team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg die wordt geleverd aan bewoners met steeds complexere hulpvragen. Als verpleegkundige neem je hierin een coachende rol aan binnen het team. Daarnaast ondersteun  je in de directe zorgverlening.

Naast cliëntgebonden taken liggen er leuke uitdagingen in het bevorderen van de kwaliteit van zorg en in het verder ontwikkelen van de deskundigheid van je naaste collega’s. Hierin ben je duidelijk een kartrekker, samen met jouw collega verpleegkundige. Ook werk je nauw samen met andere disciplines, zoals de huisarts, specialist ouderengeneeskunde en fysiotherapeut.

Carinova biedt jou:

 •  Je bent direct welkom
 • 28 uur per week of uren in overleg
 •  Inschaling op basis van cao VVT in FWG 45 (max. € 3.264,29 per maand)
 •  Een dienstverband voor onbepaalde tijd
 •  Een team in ontwikkeling met enthousiaste, flexibele collega’s dat werkt vanuit hun hart (voor de zorg)
 •  Een organisatie waarbinnen jouw bijdrage aan het verbeteren van de zorgverlening welkom is
 • Ook biedt Carinova diverse opleidingsmogelijkheden aan

Wie ben jij?

 •          Je hebt een diploma Verpleegkunde (niveau 4)
 •         Aangevuld met een BIG-registratie
 •          Je durft initiatief te tonen en te nemen
 •          Je werkt graag samen met je collega’s en zoekt de samenwerking
 •         Op natuurlijke wijze weet jij anderen te coachen en te motiveren
 •         Ook ben je oplossingsgericht, enthousiast en flexibel
 •          Je bent inzetbaar in alle diensten

Bijzonderheden

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie, het team of de locatie? Neem dan contact op met Sharona Lorkeers (verpleegkundige op de verpleegunit): 06 82544299

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Milka Nooij, van Carinova Matchpunt: 06-12760975.

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het corona-virus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp of MS Teams. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij: 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55037
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova