Verpleegkundige basiszorg / verpleegkundige
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Binnen het circuit Ouderen- en Neuropsychiatrie bestaan voor de klinische teams vacatures voor de functie van  

VERPLEEGKUNDIGE BASISZORG / VERPLEEGKUNDIGE
Aantal uren in overleg 

Onze werksetting
Het Circuit Ouderen- en Neuropsychiatrie is dé ouderen-expert op het gebied van geestelijke gezondheidszorg inclusief niet aangeboren hersenletsel in Twente, die het totale spectrum aan behandelingen biedt, van ambulant tot langdurig verblijf en van individueel tot groepen.
Om optimaal te kunnen voldoen aan de vraag naar GGZ, is het Circuit georganiseerd in drie zogeheten zorgstraten: Centrum voor Neuropsychiatrie, Centrum Ouderenpsychiatrie en het Geheugencentrum.
Onze werkstijl wordt gekenmerkt door samenwerking, cliëntgerichtheid, professionaliteit, innovatie, en ondernemerschap en ons motto ‘Gewoon Goede Zorg’.
De verpleegkundigen waarvoor de vacature is gesteld werken binnen de klinische teams van het circuit. 

Wat ga je doen?
Jouw hoofdtaken zijn het begeleiden, verplegen en verzorgen van oudere cliënten met complexe psychiatrische ziektebeelden, mogelijk gecombineerd met cognitieve stoornissen.
Je voert afgesproken interventies uit, signaleert en interpreteert veranderingen in de fysieke en/of psychologische toestand van cliënten en schakelt zonodig derden in.
Als verpleegkundige heb je tevens de rol van Persoonlijk Begeleider en lever je een bijdrage aan de behandelplannen van een aantal cliënten en coördineer en bewaak je de uitvoering hiervan, veelal samen met het familiesysteem.
Verder worden diverse rapportage-, registratie- administratieve werkzaamheden uitgevoerd en neem je deel aan verschillende overlegsituaties.

Functie eisen

Word jij onze nieuwe collega?
We zoeken gedreven positieve en sociaal vaardige collega met het diploma verpleegkundige niveau 4 of niveau 5 met BIG-registratie.

  • Je hebt affiniteit en empathie met de doelgroep en kennis van functionele psychiatrische stoornissen.
  • Je beschikt over kennis en vaardigheden van de somatische zorgverlening o.a. de fysieke beheers- en transfertechnieken.
  • Je kunt uitstekend zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je bent in staat op je eigen handelen te reflecteren en staat open voor het geven en ontvangen van feedback.

Inschaling

Wat bieden wij?
Je werkt in een multidisciplinair team van enthousiaste collega’s met veel ervaring en professionele kennis op het gebied van de doelgroep.
De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Het aantal uren bepalen we samen.
Salariëring en rechtspositieregeling zijn overeenkomstig de CAO-GGZ.
De functie verpleegkundige basiszorg is ingeschaald in FWG 40 met een minimumsalaris van € 1.843 en een maximum salaris van € 2.863, de verpleegkundige in FWG 45 met een minimumsalaris van € 1.843 en een maximum salaris van € 3.135 bij een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voor deze functie wordt gelijktijdig intern en extern geworven.

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40-0559 FJR/jbr
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij teammanager Marga Langkamp, telefoonnr.: 053-4755230. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij stafafdeling P&O en Opleidingen telnr. 053-4755525.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 04-04-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 25-04-2019
Nummer 44910
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg