Verpleegkundige basiszorg
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Wil jij samenwerken met bevlogen collega’s aan het sociaal en persoonlijk herstel van onze cliënten? Kies dan voor circuit PaZZage! Wij zoeken een

VERPLEEGKUNDIGE BASISZORG 
 24-34 uur per week

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1000 medewerkers. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Wat ga jij doen?
De programma’s en activiteiten op het gebied van herstel zijn in het circuit PaZZage gebundeld. Cliënten kunnen werken aan hun sociale en persoonlijke herstel, zodat zij de regie over hun eigen leven weer in handen kunnen nemen. Als verpleegkundige werk je volop samen met de cliënt aan zijn doelen. Je kijkt altijd naar de mogelijkheden van de cliënt en/of gaat hier samen naar op zoek. Je werkt vanuit écht contact, bent respectvol en zet mensen in hun kracht. Je kent je eigen grenzen, durft deze te benoemen en bewaken. Mensen voelen zich op hun gemak met jou als gesprekspartner en je bent in staat om met de nodige humor mensen in beweging te krijgen, altijd vanuit een positieve invalshoek en met als doel cliënten en collega’s te laten groeien.
Je hebt een kritische visie op zorg en zorg verlenen en draagt bij aan de ontwikkeling hiervan binnen het team. Je geeft trainingen op het gebied van sociale praktische en/of cognitieve vaardigheden. Het geven, maar ook ontvangen, van feedback is een tweede natuur voor je en je kunt genieten van successen, hoe klein ook.

Jij hebt

 • MBO/HBO-V diploma en BIG registratie of SPW/SPH/Social work diploma
 • enkele jaren werkervaring in de GGZ
 • bij voorkeur kennis van de SRH methodiek.

Jij bent

 • makkelijk in contact, empathisch
 • authentiek, open en toegankelijk, maar wel op een professionele afstand
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • trots op je vak en bovenal jezelf!

Wat krijg je ervoor terug

 • Werken in een enthousiast team, die graag willen ontwikkelen.
 • Actief deelnemen in werkgroepen.
 • (geaccrediteerde) Refereerbijeenkomsten met uiteenlopende inhoudelijke thema’s.
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, duur 1 jaar, mogelijkheid tot verlenging.
 • Salaris tussen € 1.955 en € 3.037 bij een fulltime dienstverband (FWG 40-cao GGZ).

Solliciteren
Dit kan tot en met 31 januari 2021 via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl. Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Andre Lescher, teammanager, telefoonnummer 053 – 475 5470.

Volg ons!
Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan vooral eens op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

 

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40 – 1880 FJR/fss
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 34
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 01-12-2020
Reageer voor 01-02-2021
Nummer 56293
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg