VERPLEEGKUNDIGE/BEGELEIDER VOLWASSENAFDELING
SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Functieomschrijving

Ben jij een verpleegkundige of sociaal werker en wil je werken in een kleinschalig, multidisciplinair team binnen een afdeling (met diverse poliklinieken én een klinische afdeling) met volwassen patiënten van 18 tot 80 jaar?  Dan komen wij graag met je in contact!

Jouw team
SEIN is een expertisecentrum op het gebied van epilepsie en slaapgeneeskunde. De Zorgeenheid Volwassenen is hier een onderdeel van en bestaat uit diverse poliklinieken én twee klinische volwassenafdelingen voor de leeftijdscategorieën 18 tot 80 jaar.
Voor de Volwassenafdeling zoeken wij dé verpleegkundige of begeleider met affiniteit voor volwassenen, die wil werken in een multidisciplinair team en samen streeft naar de beste zorg.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s zorg je voor de afdeling en heb je een breed pakket aan werkzaamheden. Zo ben je verantwoordelijk voor het vaststellen, coördineren en uitvoeren van de individuele verpleegkundige zorg. Waar nodig zorg je dat je collega’s zaken overnemen en uitvoeren. Je observeert aanvallen door middel van diverse technieken, waaronder videoregistratie en het beschrijven van aanvallen. Ook verleen je eerste hulp als dat nodig is.
 
Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg en zorgt samen met je collega’s voor een goed leef en onderzoek klimaat op de afdeling. Als er knelpunten of afstemmingsverbeteringen zijn dan denk je mee en zorg je voor oplossingen. Naast de zorg en begeleiding voor de patiënten geef je ook advies aan partners en/of ouders/mantelzorgers.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde (mbo of hbo) of sociaalpedagogische opleiding (mbo of hbo).
 • Je hebt affiniteit met psychiatrie.
 • Je bent bereid onregelmatige diensten te werken.
 • Je hebt tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht.
 • Je kan werken met volwassenen van allerlei leeftijden en met verschillende niveaus.
 • Je bezit goede uitdrukkingsvaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Afhankelijk van opleiding en salaris ontvang je tussen € 2.319 en € 3.322 bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag en gebaseerd op een volledig dienstverband.
 • SEIN kent een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%
 • Werk je het liefst parttime of fulltime? Jij kiest! Van 24 tot 32 uur.
 • Het betreft een jaarcontract, met na dat jaar bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden mogelijkheden tot verlenging.
 • ​De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen
 • Er zijn volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden en veel mogelijkheden om je bij te scholen op het gebied van epilepsie.

Solliciteren

Je motivatiebrief en CV zien wij graag vóór 22 september 2021 tegemoet via de sollicitatieknop op de website van SEIN.
De sollicitatiegesprekken staan gepland op vrijdag 1 oktober a.s.

Het inwinnen van referenties maakt deel uit van de procedure. Bij aanstelling dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen.
Met je sollicitatie geef je SEIN toestemming om tijdens de sollicitatieprocedure eventueel je profiel op zakelijke social media op te zoeken.

Wist je dat SEIN in het medewerkers onderzoek van 2020 in vergelijking met de Nederlandse Benchmark ziekenhuizen bovengemiddeld scoort op goed werkgeverschap?  Dit heeft SEIN het keurmerk goed werkgeverschap opgeleverd. En daar zijn we trots op!

Het Recruitmentteam van SEIN werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type Vacature
Intern nummer 21.40
Organisatie SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)
Locatie SEIN, locatie Heemstaete in Zwolle
Postcode 8025BV
Stad Zwolle
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Anita Middeldorp, Hoofd Zorgeenheid Volwassenen, te bereiken op 038-845 7160
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 08-09-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-09-2021
Nummer 70949

SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)

Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) vervult een belangrijke functie in de gespecialiseerde epilepsiezorg. Voor het Noordoosten van Nederland is er een kliniek gevestigd in Zwolle en zijn er poliklinieken in de hele regio. Wij bieden observatie, diagnostiek en behandeling in een multidisciplinair verband aan patiënten met veelzijdige en complexe problematiek (medisch en psychopathologisch). Ook onderdeel van SEIN is het Slaap-Waakcentrum SEIN, locatie Zwolle met als missie het optimaal uitvoeren van zowel medische als psychologische diagnostiek en behandeling van complexe vormen van stoornissen in slapen en waken. Daarnaast maken medisch wetenschappelijk onderzoek en het uitvoeren van contractresearch deel uit van de werkzaamheden van het centrum. In de Zwolse wijk Stadshagen wonen zo'n 40 cliënten in de woonvoorziening Fonteinkruid. Deze cliënten hebben epilepsie en een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wij bieden daarbij zorg die zo gewoon als mogelijk, zo bijzonder als noodzakelijk is.

Meer over SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland)