Verpleegkundige
Careaz

Functieomschrijving

Bij Careaz staat persoonlijke aandacht voorop. Wij bieden een veilige, warme omgeving waarin cliënten zichzelf mogen zijn.
Daarnaast geven we zorg.

Vanuit een goede balans tussen jouw werk- en privéleven samen met jouw directe collega’s eraan bijdragen dat kwetsbare ouderen een fijn leven (blijven) leiden. Dat is waarom jij hebt gekozen voor dit beroep. Je leert graag je cliënten persoonlijk kennen zodat je weet hoe jij hier het beste aan kunt bijdragen.

Hebben we nog steeds je aandacht? Dan zijn wij wellicht naar elkaar op zoek!

Wat ga je doen als verpleegkundige?
Je komt te werken in een hecht team waarin oog is voor jouw werkplezier. Het team bestaat doorgaans uit 10-15 medewerkers, bestaande uit: helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen.
Als verpleegkundige coördineer je de zorgverlening binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit / uitvoering van (verpleegkundige) zorg en de begeleiding van cliënten. Hierbij gaat het om zowel geplande als ongeplande zorg. Je hebt een uitvoerende en adviserende taak bij minder stabiele zorgsituaties. Daarnaast vertaal je op basis van een indicatie de zorgvraag naar de zorgverlening voor toegewezen cliënten naar aanleiding van een huisbezoek en ben je verantwoordelijk voor (het opstellen van) het zorgplan en het bespreken, plannen en evalueren van de zorgvraag. Je bent aanspreekpunt voor één of meerdere cliënten, hun relaties en betrokken hulpverleners. Signaleren van bijzonderheden en methodische verslaglegging zijn belangrijke aspecten van je werk en natuurlijk ondersteunt de organisatie je hierbij bijvoorbeeld door middel van scholing.

Functie eisen

 • Je hebt de opleiding tot MBO-verpleegkundige afgerond;
 • Ervaring in het vakgebied wordt op prijs gesteld;
 • Je bent vindingrijk, tactvol, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, prioriteiten stellen en vraaggericht werken;
 • Je krijgt energie van het verlenen van persoonlijke zorg aan de cliënt op een zeer persoonlijke wijze.

Inschaling

 • 24 uur per week;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een bruto maandsalaris aangevuld;
 • Een vakantietoelage van 8%;
 • Een eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen weekrooster door middel van digitaal zelfroosteren, uiteraard in afstemming met je collega's;
 • Mogelijkheid om het arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen. Bijvoorbeeld bij de inzet van verlofuren en voor de aanschaf van een nieuwe smartphone / tablet / laptop / fiets / abonnement op de sportschool etc.

Bijzonderheden

Voor meer informatie over de functie kan contact op worden genomen met de afdeling HR, telefoonnummer 0544-745201.

Solliciteren
Zie jij jezelf al werken bij Careaz? Wacht dan niet langer en solliciteer snel! Gelieve de voorkeur het aantal te werken uren per week te vermelden in de motivatiebrief.

Type Vacature
Intern nummer v20.0012
Organisatie Careaz
Locatie Careaz J.W. Andriessen in Borculo
Postcode 7271EZ
Stad Borculo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 30-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 30-01-2020
Nummer 51041

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz