Verpleegkundige Careflex
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij Verpleegkundige niveau 4?
 • Wil jij graag uitdaging en afwisseling?
 • Wil jij jouw kennis en kunde meebrengen naar verschillende teams?

Kom dan Waardevol werken bij Careflex!

Careflex is het interne detacheringsbureau binnen Carintreggeland. Wij zijn er voor onze collega’s op het moment dat zij ons tijdelijk nodig hebben. Jij komt als Verpleegkundige niveau 4 een team voor minimaal 3 maanden ondersteunen. De opdracht wordt altijd afgestemd op jouw wensen en behoeften. Jij geeft aan welke werkomgeving je graag wilt ervaren, welke doelgroepen je graag mee wilt werken en wij vinden een passende opdracht.

Als Verpleegkundige verricht je verpleegtechnische handelingen en kun je jouw collega’s tijdelijk ondersteunen met jouw kennis en ervaring. Als Verpleegkundige niveau 4 bewaak je het verpleegkundige proces rondom de client, je signaleert en rapporteert eventuele veranderingen en je handelt hierin bij acute situaties. Je beoordeelt clientsituaties, bespreekt knelpunten en je geeft verpleegkundig advies.

Ga je liever zelfstandig op pad? Dat kan bij ons in de wijkzorg. Of wellicht ben je benieuwd naar herstelzorg op een revalidatie afdeling? Ook deze afdelingen hebben we binnen Carintreggeland.
 

Hoe gaat het in zijn werk?
Je wordt onderdeel van het Careflex team. We zijn met ongeveer 80 Careflex medewerkers die verspreid in de organisatie op verschillende werkplekken gedetacheerd zijn.
De intercedenten begeleiden jou tijdens de verschillende detacheringsopdrachten. We gaan in overleg wat je graag wilt, wat je wilt ervaren en waar jouw kwaliteiten liggen. Aan de hand daarvan vinden we de passende detacheringsplek voor jou.
Je gaat altijd eerst kennismaken met het team en als jullie allebei positief zijn, ga je hier aan de slag. We houden contact met elkaar gedurende de opdracht en ondersteunen je waar nodig. Minimaal 6 weken voor de opdracht eindigt, overleggen we over een eventuele verlenging of over de volgende opdracht. Alles gaat in overleg met jou!

Jij bent iemand die het leuk vindt om anderen te begeleiden, kennis en ervaring over te dragen en je hebt hier ook ervaring in. Je bent iemand die zich snel een nieuwe situatie eigen maakt en weet te anticiperen op dat wat er speelt. Je bent iemand die zich gemakkelijk aanpast aan het team, maar daar waar nodig ook een voorbeeldrol of kartrekker kan zijn. De uren zijn in overleg, we hebben mogelijkheden voor fulltimers, maar ook voor parttimers.  

Wie ben jij

 • Je hebt (bijna) een Verpleegkundige niveau 4 diploma
 • Je wilt graag je expertise, kennis en ervaring overdragen op een flexibele wijze
 • Je wilt verschillende werkervaringen opdoen
 • Je hebt humor en weet een goede werksfeer te creëren
 • Je bent communicatief en sociaal zeer vaardig

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Begeleiding tijdens je opdrachten en je loopbaan
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45 maximaal € 3.575.63 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Een urencontract, waarbij ook fulltime prima kan
 • Unieke mogelijkheid om veel te zien van verschillende doelgroepen, werkomgevingen en locaties van Carintreggeland.
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: Ledenservice | Carintreggeland 

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de intercedenten van Careflex door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier Visie Carintreggeland
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Carintreggeland, diverse locaties
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij De recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vac[email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige ANW
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 02-05-2023
Reageer voor 01-06-2023
Nummer 119748

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland