VERPLEEGKUNDIGE (COHORTAFDELING)
Liberein

Werken in het oog van de storm

Op locatie Klaaskateplein hebben wij een cohortafdeling geopend waar tijdelijk cliënten wonen die besmet zijn met Covid-19. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor de functie Verpleegkundige, uren in overleg.

Pak je ruimte!
Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken. Maar die ook ‘hun mannetje’ staan bij uitdagingen als het verzorgen van cliënten met Covid-19 en met hen professioneel, veilig en met een groot hart kunnen omgaan. Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt. Naast het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent, draag je bij aan de kwaliteit van zorg en het bieden van vakinhoudelijke ondersteuning aan het team waarin je werkt.

Binnen Liberein heb je als verpleegkundige bovendien doorgroeimogelijkheden naar de functie van verpleegkundig persoonlijk begeleider.

 Wat breng je mee?  

  • Je bent in het bezit van minimaal het diploma Verpleegkundige Niveau 4;
  • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.

Inschaling
Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, FWG 40 (minimaal € 2.007,97 – maximaal € 2.971,05).
Indien je ook verpleegkundige diensten werkt, dan is CAO VVT, FWG 45 (minimaal € 2.419,91 – maximaal € 3.264,29) van toepassing.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

Geïnteresseerd?
Wij komen graag met je in gesprek! Nadat je gesolliciteerd hebt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren en de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg via tel 06-13747436.

Type Vacature
Intern nummer 2020-170
Organisatie Liberein
Locatie Klaaskateplein De Brink
Postcode 7523 JZ
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Informatie verkrijgen bij Mariëlle Grootte Bromhaar, Teamleider Zorg, tel. 06-13747436
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 19-11-2020
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 03-12-2020
Nummer 56061
Doorsturen Bekijk PDF

Liberein

Over Liberein

Bij Liberein vinden we zorg en welzijn voor onze cliënten heel erg belangrijk. Daarbij kijken we vooral naar wat iemand wél kan, in plaats van naar de beperkingen. Jouw werk is dan ook – direct of indirect - gericht op het helpen van mensen als het gaat om zingeving, kwaliteit van leven, meedoen in de maatschappij en geestelijk welbevinden.

Liberein biedt zorg en welzijn aan zo’n 1300 mensen, voornamelijk ouderen, in Enschede en Glanerbrug. Zij maken naar wens gebruik van onderdelen van ons allround aanbod, waaronder thuiszorg, revalidatie, somatische zorg, dementiezorg, dagactiviteiten of behandelingen. Ze wonen thuis, huren een appartement bij een van onze woonzorgcentra of wonen bij ons. Liberein biedt 5 locaties voor wonen met zorg en 6 locaties met appartementen waar ouderen zelfstandig wonen.  

Bij Liberein werken 1400 medewerkers. Samen met 600 vrijwilligers staan zij voor persoonlijke en liefdevolle zorg.

Liberein is een organisatie waarin vanzelfsprekend zorg voor de cliënt en zorg voor de medewerkers centraal staat. Liefdevolle zorg. Basis voor geluk. Ook een aangename werksfeer vinden wij van groot belang. Onder prettige werkomstandigheden werkt iedereen immers beter!

Meer over Liberein