Verpleegkundige combi Persoonlijk Begeleider
Leger des Heils regio Oost

Functieomschrijving

Is het jouw droom om de functie van Verpleegkundige te combineren met Persoonlijk Begeleider?

Dat kan bij deze vacature!  Wij bieden je een unieke combi-baan aan bij een zeer diverse doelgroep op onze locatie Bijvank te Enschede. Wil je werken vanuit je hart voor kwetsbare mensen en meehelpen hun dag mooier te maken? Wil je starten met jouw droombaan, dan dagen wij je uit om te reageren en een dagdeel bij ons mee te lopen.

*Heb jij interesse maar voorkeur voor meer/minder uren? Reageer dan ook. We bespreken tijdens het sollicitatiegesprek de mogelijkheden.

Wat ga je doen

Je gaat de taken van verpleegkundige combineren met de taken van persoonlijk begeleider. Zoals gezegd maakt dat, samen met onze doelgroep deze functie uniek en zeer afwisselend.

Samen met jouw collega’s zorg je op de locatie Bijvank voor een plezierige en veilige leefomgeving. De zorgvraag van onze deelnemers is complex en bestaat uit somatische zorg in combinatie met psychiatrische- en verslavingsproblematiek. Met jouw kennis op het gebied van psychiatrie en middelengebruik begeleid je op een deskundige manier onze deelnemers  Je signaleert de hulpvraag van de deelnemers en draagt mede zorg voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het persoonlijk plan van de deelnemers. Je verricht verpleegtechnische handelingen en ondersteunt bij de algemene dagelijkse begeleidingsvragen. Met jouw enthousiasme en affiniteit ben je er echt voor onze deelnemers en weet hun dag mooier te maken. Je werkt samen met een deskundig team en levert een actieve bijdrage aan de overleggen.

Functie eisen

 • Je beschikt je over een (bijna) afgeronde opleiding Verpleegkundige MBO niveau 4 of HBO niveau 5
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je hebt kennis van multi-problematiek en relevante hulpverleningsmethoden
 • Je hebt affiniteit met sociale en maatschappelijke hulpvragen en deze weet je vorm te geven volgens de krachtgerichte methodiek.
 • Je hebt kennis op het gebied van psychiatrie en middelengebruik
 • Onregelmatige diensten werken waar onder weekenddiensten is voor jou geen punt
 • Je hebt ervaring met software programma's zoals Excel, Word en cliëntregistratiesystemen
 • Je bent pro-actief en je beschikt over improvisatievermogen

Je bent christen en kan aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

 

Inschaling

 • Een zeer afwisselende baan voor 24 tot 28 uur per week (meer of minder uren in overleg)
 • Een goed salaris conform CAO Sociaal Werk (afhankelijk van opleiding en ervaring min.
 • € 2.348,= en max. € 3.961,= bruto per maand obv 36 uur per week), plus onregelmatigheidstoeslag
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opname in het pensioenfonds (PFZW), een loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid) en keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%)
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een professioneel team
 • Een aanstelling voor een jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd
 • 170 Verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband. Daarnaast heb je recht op maximaal 36 vitaliteitsuren die je opbouwt afhankelijk van je leeftijd
 • Volledige reiskostenvergoeding als je met het OV reist, een fietsregeling met extra reiskostenvergoeding als je gaat fietsen en een kilometervergoeding als je met de auto reist (afhankelijk van je reisafstand en werkdagen)
 • Een passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie gericht op jouw werkgebied

Bijzonderheden

Over het Leger des Heils

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijke geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils. Als Leger des Heils Oost helpen wij kwetsbare mensen in de maatschappij: de mensen zonder helper. Onze 560 medewerkers en 225 vrijwilligers zetten zich in om jaarlijks 2.700 hulpvragers te ondersteunen. Dat doen we middels jeugdhulpverlening, pleegzorg, ambulante begeleiding, kindercoaching, begeleiding van zwerfjongeren, woonbegeleiding, beschermd wonen, verpleging en verzorging, palliatieve zorg en verslavingszorg.

 

Afdelingsinformatie

De locatie waar wij versterking voor zoeken is Huis & Haard Bijvank te Enschede. Een plek waar verschillende mensen beschermd wonen. Huis & Haard biedt onderdak, rust, structuur en ondersteuning aan mensen met psychiatrische en veelal ook verslavingsproblemen. De vaak langdurige opvang en ondersteuning richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van o.a. wonen, zelfverzorging, dagbesteding en sociale relaties. De deelnemer wordt hierbij aan de hand van een persoonlijk plan intensief begeleid. Deze leuke en dynamische locatie biedt voldoende uitdaging en afwisseling aan een verpleegkundige die deze doelgroep een warm hart toedraagt.

Wil je meer weten over het Leger des Heils neem dan eens een kijkje op www.legerdesheils.nl of www.legerdesheils.nl/oost

 

Interesse en contact

Wij kijken uit naar jouw reactie!  Reageren kan via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op https://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/verpleegkundige-combi-persoonlijk-begeleider-v163381

 

De vacature sluit op het moment dat we de juiste kandidaat hebben gevonden. Een meeloop ochtend is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen? Dan worden die graag beantwoord door Liesbeth Cools (teamleider), tel. 06-10826694. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Marja Hartkamp (Recruiter regio Oost), tel. 06-12407703.

Ter info:

 • Conform het Werving en Selectiebeleid van St. Leger des Heils W&G hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op deze vacature.
 • Screening en het opvragen van referenties kan onderdeel uitmaken van de procedure.
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is noodzakelijk. De kosten hiervoor worden vergoed.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie stellen wij niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 37-2022
Organisatie Leger des Heils regio Oost
Locatie Beschermd Wonen Huis&Haard Het Bijvank Enschede
Postcode 7544 DB
Stad Enschede
Werkveld Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO CAO Sociaal Werk
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Liesbeth Cools, teamleider tel. 06-10826694
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Verpleegkundige
Publicatiedatum 10-05-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 27-05-2022
Nummer 110781

Leger des Heils regio Oost

verslavingszorg. Beschermd Wonen Huis & Haard Bijvank te Enschede is een 24 uurs voorziening. Een plek waar verschillende mensen beschermd wonen. Huis & Haard biedt onderdak, rust, structuur en ondersteuning aan mensen met psychiatrische en veelal ook verslavingsproblemen. De vaak langdurige opvang en ondersteuning richt zich op het vergroten van de zelfredzaamheid op het gebied van o.a. wonen, zelfverzorging, dagbesteding en sociale relaties. De bewoner wordt hierbij aan de hand van een persoonlijk plan intensief begeleid.

Meer over Leger des Heils regio Oost