Verpleegkundige (De Hartkamp - Kleinschalige PG-afdeling)
Carinova

Functieomschrijving

Wil jij graag werken op een kleinschalige PG-afdeling? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega waar wij naar zoeken!

Carinova heeft tien intramurale locaties in de regio Salland. In Raalte is dit woonzorglocatie De Hartkamp. Binnen De Hartkamp is de kleinschalige woonvoorziening, Jan van Arkel, op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Verpleegkundige. Als nieuwe collega maak je deel uit van een zelfstandig team waarbij de bewoners centraal staan.

Jan van Arkel E/F is een afdeling voor bewoners met een intensieve zorgvraag op het gebied van psychogeriatrie (PG). Veel bewoners die intensieve begeleiding nodig hebben, vinden een kleinschalige woonvorm prettig. De bewoners hebben hun eigen zit-slaapkamer, sanitair en delen met elkaar een gemeenschappelijke huiskamer/woonkeuken. In deze woonvorm is 24 uur per dag verzorging, verpleging en behandeling beschikbaar.

Het team van Jan van Arkel E/F is op zoek naar een enthousiaste collega! Een nieuwe collega die - net als het team - klaar staat voor de bewoners, maar ook voor de collega’s. Collegialiteit en flexibiliteit is belangrijk!

Carinova biedt jou:

 • Je bent direct welkom in het team
 • Een aanstelling voor onbepaalde tijd
 • 24 uur
 • Inschaling in FWG 45 van de cao VVT (max. € 3.264,29 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je jouw kennis regelmatig kunt opfrissen

Wat neem jij mee?

 • Je hebt een diploma Verpleegkunde (niveau 4)
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Naast een hart voor de zorg heb je affiniteit met de PG-doelgroep
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je werkt graag samen met collega’s, maar kunt ook goed zelfstandig werken

Bijzonderheden

 Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Amber Ganseij: 0572-346587/ a.ganseij@carinova.nl. Of met Ingrid Jansen: 0572-346586

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Nedzmina Sacirovic Recruiter Carinova Matchpunt:06-30361815.

 Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Referenties zullen worden ingewonnen.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij via 06-12760975.

 Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Woonzorglocatie De Hartkamp
Postcode 8101 EN
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55044
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 3200 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova