Verpleegkundige
Noorderboog

Ben jij die vakgerichte en integere verpleegkundige die wij zoeken?

Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de ouderenzorg? Herken je je in onze visie: "Iedereen is van betekenis en doet ertoe"? En kun jij je met heel je hart en ziel voor de ouderenzorg inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als Verpleegkundige te versterken!

Waar kom je te werken?

De Schiphorst is een modern verpleeghuis met kleinschalige woonvoorzieningen verdeeld over 5 woonafdelingen waar 160 bewoners ‘wonen zoals thuis’. Een van deze woonafdelingen is de Lankhorst. Afdeling Lankhorst biedt longstay woonplekken aan voor 32 bewoners. Per woning wonen en leven er acht bewoners. Daarnaast huisvest afdeling Lankhorst de specifieke doelgroep psychogeriatrie. We werken met verschillende functies binnen het team. Als team zijn we continu in ontwikkeling en benutten we onze talenten.

In deze functie kom je voor de helft van de uren te werken bij afdeling Lankhorst en de andere uren werk je in het verpleegkundige team Schiphorst. 

Wat ga je precies doen?

Als verpleegkundige niveau 4 heb jij een belangrijke rol in de kwaliteit van de zorg voor onze bewoners en signaleer je veranderingen. In deze functie voer je de voorbehouden verpleegtechnische handelingen en triage uit. Je onderhoudt contacten met verschillende disciplines. Je hebt een adviserende en coachende rol richting je collega's bij het organiseren van de juiste zorg. Naast je werkzaamheden op de afdeling, worden jouw specifieke kwaliteiten en deskundigheid ingezet. Je volgt daarom de ontwikkelingen in het verpleegkundig vakgebied. Welke zorg jouw bewoners nodig hebben, staat in het zorgleefplan. De aard en omvang van de zorg verschilt per bewoner. Niemand is hetzelfde en dat is wat jouw werk ook afwisselend maakt. Valt je iets bijzonders op in het gedrag van jouw bewoner? Dan geef je dat door aan je team en/of eerstelijns hulpverleners. Zorg verlenen is teamwork, je staat er nooit alleen voor!

Wat vragen wij van je?

  • Je bent minimaal in het bezit van het diploma verpleegkunde niveau 4 en bent BIG geregistreerd;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te werken;
  • Je hebt sterke relationele en organisatorische eigenschappen; 
  • Je bent in staat sturing en coaching te geven aan collega's; 
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt een bijdrage leveren aan de kwaliteit van zorg en dienstverleningsproces en bent vakgericht;
  • Je bent integer, hebt kennis en inzicht en beschikt over probleemoplossend vermogen; 
  • Je bent emotioneel stabiel, wat belangrijk is voor het werken met de doelgroep pg en de bijbehorende problematiek;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs. 

Wat bieden wij je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verpleegkundige is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 45 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Om voor onze organisatie te kunnen werken als verpleegkundige, is het een voorwaarde dat je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. We willen graag dat jij aantoonbaar deskundig bent en blijft. Noorderboog vergoedt daarom de jaarlijkse kosten voor lidmaatschap van V&VN en inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden (V&VN).

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Renate Moes-Ham, leidinggevende zorg en dienstverlening, op telefoonnummer 06 - 58 76 43 45 of Rosita Dragt, leidinggevende zorg en dienstverlening, op telefoonnummer 06-58 77 99 41.

Tijd voor een kennismaking?

Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en CV vóór 9 december 2021 naar ons toe. Dat kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/

Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457069
Organisatie Noorderboog
Locatie de Schiphorst
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Renate Moes-Ham 06 - 58 76 43 45 of Rosita Dragt 06-58 77 99 41.
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 24-11-2021
Ingangsdatum op korte termijn
Reageer voor 09-12-2021
Nummer 73135
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog