VERPLEEGKUNDIGE DIE DE IC-OPLEIDING GAAT VOLGEN
Saxenburgh

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland. 

Situatieschets
De afdeling IC/CC/EHH heeft een capaciteit van 12 bedden. Er worden zowel intensive-care, cardio-care en eerste harthulp patiënten verpleegd.

De werkzaamheden worden verricht in alle diensten volgens rooster.

Per 19 september zijn we de nieuwbouw betrokken waar we één Acuut Centrum zijn samen met de SEH en HAP.

Voor het Acuut Centrum zoeken wij per 1 juni 2021 een enthousiaste


VERPLEEGKUNDIGE DIE DE IC-OPLEIDING GAAT VOLGEN
gemiddeld 32 uur per week (88,89%)


Wat ga je doen?
Wij zoeken hiervoor een assertieve verpleegkundige passend binnen ons team, die goed kan analyseren, verbanden kan leggen en adequaat kan handelen in complexe situaties. Het spreekt voor zich dat je nauwkeurig bent in je handelen en zorg draagt voor een veilige omgeving voor jouw patiënten. Daarnaast heb je binnen het reanimatieteam en spoedinterventieteam een belangrijke taak binnen de instelling. Deelname aan werkgroepen en kwaliteitsverbeterende projecten is eveneens een belangrijk onderdeel van de functie. Voor het vervullen van de functie zijn goede communicatieve vaardigheden van groot belang.

Er zal worden begonnen met een aanstelling ten behoeve van een voorstage van 3 maanden waardoor je alvast bekend raakt met intensieve patiëntenzorg op de afdeling. Als dit met goed gevolg is afgerond volgt aansluitend een overeenkomst met ingang van 1 september 2021 voor de duur van de opleiding.

De opleiding wordt gevolgd bij het Wenckebach Instituut te Groningen en duurt ruim 18 maanden, een externe stage maakt deel uit van de opleiding. Als de opleiding met goed gevolg wordt afgerond volgt een dienstverband voor onbepaalde tijd binnen de instelling. Als aanvullende voorwaarde geldt daarbij dat aansluitend, of in ieder geval binnen twee jaar na het afronden van de IC‑opleiding, je tevens de aanvullende CCU-opleiding dient af te ronden. Deze aanvulling duurt ongeveer 4 maanden.

Wat vragen wij van jou?

  • diploma HBO-V, dan wel verpleegkundige niveau 4 en BIG geregistreerd
  • minimaal 1 jaar werkervaring op een verpleegafdeling
  • verantwoordelijkheidsgevoel en in staat om te zorgen voor een veilige omgeving
  • stressbestendig, flexibel en kunnen functioneren in een dynamische werkomgeving
  • goede communicatieve vaardigheden
  • zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, een marktconform salaris conform CAO Ziekenhuizen.

De CAO kent een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Bij Saxenburgh kun je gebruik maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, contributies, opleidingen en een fietsplan. Je kunt ook gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals de Vitaal Vechtdal polis. 

Bijzonderheden

Ben je geinteresseerd?
Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Klik dan op de knop hieronder en stuur je sollicitatie. Je kunt reageren tot 12 maart 2021.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 16 maart 2021. We verzoeken je om hier alvast rekening mee te houden.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met de verpleegkundigen van de afdeling IC/CC via (0523) 27 68 40.

We stellen het erg op prijs als je voor de sollicitatie een dag meeloopt op de IC/CC.

Bij gebleken geschiktheid hebben interne medewerkers voorrang in de procedure.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.012
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van de opleiding
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij verpleegkundigen afdeling IC/CC (0523) 27 68 40
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 16-02-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Reageer voor 12-03-2021
Nummer 57753
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh