Verpleegkundige dienst middag-avond en nachtdiensten.
Livio

FunctieomschrijvingVerpleegkundige dienst middag-avond en nachtdiensten.

Voor de 24-uurs verpleegkundige dienst bij Livio zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste verpleegkundige. De uren bedragen minimaal 8 en maximaal 24 uur. Wil jij werken in een klein team met calamiteiten als specialiteit, dan is de verpleegkundige dienst geschikt voor jou!

De werklocatie is de Cromhoff op alle afdelingen en verdiepingen. Onze diensten beginnen om 15:00u tot 23:00u, daarna begint de volgende vanaf 23:00u tot 07:00u. Wij verzorgen voornamelijk de mensen die calamiteiten ervaren waar vaak direct actie nodig is. Dit vereist dat je enkele jaren ervaring hebt als verpleegkundige omdat het belangrijk is dat je situaties goed kan inschatten vanuit je verpleegkundige ervaring. Je kunt hierbij denken aan de geriatrische afdeling, somatiek en Psychogeriatrie afdeling. De werkzaamheden worden intramuraal verricht in een verpleeghuis omgeving.

Het team
Ons team is een sociaal en professioneel team wat bestaat uit vijf medewerkers. Dit team bestaat uit vijf vrouwen. De leeftijd varieert maar de mensen in ons team mag je gerust als doorgewinterde vakspecialisten beschouwen. Wij werken onze eigen routes door het verpleeghuis heen en samen met andere disciplines zoals artsen van de spoedeisende hulp.

 

Wij zoeken

Een verpleegkundige met ervaring die goed zelfstandig kan werken. Een verpleegkundige die zich goed kan inleven in de situatie van de bewoners en goed om kan gaan met calamiteiten. Je werkt alle diensten maar wij zoeken met name iemand die ook de nachtdiensten graag wil werken. Door de diversiteit in ons eigen team zijn we ervan overtuigd dat alle leeftijden bij ons kunnen aansluiten indien je over de juiste ervaring beschikt.

Daarnaast beschik je over onderstaande functie-eisen:

• Minimaal MBO-V diploma of een HBO-V diploma
• Affiniteit met een professioneel georganiseerd team
• Bereid om langere diensten te werken

Voor deze functie is het hebben van een rijbenwijs B en auto vereist.

Inschaling

Conform CAO VVT, de Verpleegkundige B/bijlage of HBO-V wordt ingeschaald in FWG 45

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio. Voor meer informatie kan je ons bereiken op 0900-9200 (P&O Loket). Voor informatie over het team kan je terecht bij Jolanda Versteeg van de verpleegkundige dienst; j.versteeg@livio.nl

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, locatie De Cromhoff in Enschede
Postcode 7543EC
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Livio Team P&O via 053-4603311
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Publicatiedatum 19-03-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 17-05-2019
Nummer 44592
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio